Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > RED229

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20
Slide Thumbnail 21
Slide Thumbnail 22
Slide Thumbnail 23
Slide Thumbnail 24
Slide Thumbnail 25

Ref: RED229

2 Slaapkamer Rijtjeshuis
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€59,995 +BTW

House Icon

Rijtjeshuis

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 129 m2 (1,389 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 129 m2 (1,389 ft2)


Kenmerken

  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Open terras

Een typisch Spaanse geschakelde woning op een niveau, gelegen in een rustige omgeving met een perceel van 392 m2, 3 slaapkamers, 1 badkamer met een douche, een binnenplaats, een keuken, een bijkeuken en een woonkamer met een open haard. Aan de voorzijde van het huis is een berging, een garage en een waterput.

2246/5000 Deze typisch Spaanse woning van 102m2 cortijo is alles op één niveau en heeft een perceel van 392m2. Aan de voorzijde van het huis is er nog een ander perceel met een grote opslagruimte van 26m2, een garage van 14m2, een waterput en de tuin.
Vanaf de ingang is er een hal die toegang biedt tot twee lichte en ruime slaapkamers met kwaliteitsmeubilair en een ruime woonkamer met open haard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een andere gang die leidt naar een kleine, halfoverdekte patio waar de bijkeuken zich bevindt.

Aan de achterkant van het pand is er een badkamer met een douche en u vindt hier ook de derde, lichte en ruime slaapkamer.

De ruime keuken is volledig uitgerust en heeft directe toegang tot de grote binnenplaats. Dit is een typisch Spaans ontwerp en de patio is een plek waar u kunt genieten van de Spaanse zon en misschien wel als barbecue kunt gebruiken.

De woning heeft twee ingangen, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als opslagruimte. Een andere opslagruimte bevindt zich in de lounge / eetkamer, die u de gelegenheid geeft om door te kloppen en een grotere loungeruimte te creëren.
De eigenaar staat open voor aanbiedingen.
Deze accommodatie bevindt zich in een klein dorp met 5 tot 6 huizen tussen Librilla en Alhama de Murcia. Beide steden bieden een verscheidenheid aan voorzieningen en het Sierra Espuña National Park is vlakbij, waar u veel activiteiten, dieren in het wild of gewoon kunt genieten van de restaurants. Zowel de luchthavens van Alicante en Murcia zijn handig. De nieuwe Corvera-luchthaven zal slechts 30 minuten open zijn.
Een paar minuten van deze accommodatie hebben we de baai van Mazarrón, die ook het ideale scenario is voor actief toerisme gericht op watersporten met verschillende mogelijkheden, zoals zeilen, sportvissen of duiken.
Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn is. Talrijke stranden van de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.
De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden: Bahia Beach, Bolnuevo Beach, Castellar Beach, Nares Beach en Rihuete Beach

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: RED229

€59,995 +BTW

2 Slaapkamer
Rijtjeshuis

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image