Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > RED268

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20

Ref: RED268

2 Slaapkamer Rijtjeshuis
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€62,995 +BTW

House Icon

Rijtjeshuis

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)


Kenmerken

  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Overdekt Terras
  • Open terras

RIJTJESHUIS in Rebecca-stijl. 2 slaapkamers en familie badkamer. PRACHTIG uitzicht op de bergen. Groot voorterras. Dakterras. AIRCONDITIONING. Binnenplaats.

Goed onderhouden rijtjeshuis in Rebecca-stijl, in perfecte staat met een prachtig panoramisch uitzicht vanaf het dakterras.

Aan de voorzijde van de woning is een klein tuintje met grind gelegd en via een paar treetjes komt U op het grote voorterras met pergola. Veel mensen doen hier een dak op en ramen in de bogen om een serre te creëren.

Dor de voordeur van de woning, komt U rechtstreeks in de grote woonkamer met veel natuurlijk licht vanwege de 2 grote ramen. Er is de toegevoegde bonus van een airconditioningunit en een plafondventilator voor uw comfort gedurende de zomer. Er is een ontbijt / eetkamer die leidt naar de keuken met veel opbergkasten en werkruimte. Vanuit de keuken is er een achterdeur naar de binnenplaats. Er is voldoende ruimte voor tafel en stoelen, waardoor het een ideale plek is om buiten te dineren. een trap leidt naar het dakterras met een fantastisch uitzicht op het omliggende landschap en verreikende bergen.

Aan het einde van de woonkamer is er een boog door naar de twee slaapkamers, beide met ingebouwde wandkasten en plafondventilatoren. Er is een grote familiebadkamer met een bad en douche erboven.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op de Urbanisatie Camposol Golf Resort. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en wordt omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap. Camposol heeft een 18-holes golfbaan, maar we beschrijven Camposol als een resort met een golfbaan en geen golfbaanresort.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, dierenartsen, opticien, kapper, tandarts, bank, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiaas, Chinees, Spaans, Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18 holes golfbaan en het clubhuis.

Camposol ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De internationale luchthaven van Murcia (Corvera) ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: RED268

€62,995 +BTW

2 Slaapkamer
Rijtjeshuis

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image