Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +44 (0) 845 0177 805
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > FOD241

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20
Slide Thumbnail 21
Slide Thumbnail 22
Slide Thumbnail 23
Slide Thumbnail 24
Slide Thumbnail 25

Ref: FOD241

2 Slaapkamer Vrijstaand
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€119,950 +BTW

House Icon

Vrijstaand

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 400 m2 (4,306 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 400 m2 (4,306 ft2)


Kenmerken

  • Prive Zwembad
  • Airconditioning
  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Volledig ingericht
  • Underbuild
  • Open terras
  • Opberg ruimte
  • Off Road Parkeren

Uitstekende mogelijkheid om een mooie vrijstaande 2 slaapkamer, 1 badkamer villa met prachtig zwembad en terras met uitzicht te kopen. Volledig gemeubileerd. Air conditioning. ONDERBOUW en berging. FANTASTISCHE mogelijkheden.

Kijkt U eens naar deze prachtige Fortuna-stijl villa met veel mogelijkheden. Gelegen op een groot perceel met prachtig zwembad, heeft deze woning een indrukwekkende ruimte rondom de woning om van de heerlijke zonneschijn te genieten en te ontspannen.

Met verhoogde muren, volgroeide bomen en elektrische poort om het perceel te betreden, is deze villa zeer privé. Andere bomen schermen het zwembad van de parkeerplaats en voegt daardoor nog een extra gevoel van privacy toe.

Aan de voorkant van de villa is een volledig verlengd terras met een fantastisch uitzicht op het zwembad. Het terras kan gemakkelijk veranderd in een serre als U vindt dat U extra woonruimte nodig heeft.

Bij binnenkomst van de voordeur komen we in de lichte, ruime woonkamer met toegang tot de eetkamer via een open boog. Deze is dan weer verbonden met de volledig ingerichte keuken. Deze is voorzien van alle keukenapparatuur en heeft veel kastjes en werkruimte. De achterdeur leidt naar de achterkant van de woning, De huidige eigenaren hebben nog niets met dit gedeelte gedaan, maar er is voldoende ruimte om een tuin of extra terras te creëren en/of een trap te plaatsen om op het dakterrras te komen. Het dakterras is daar al, maar er is geen toegang.

Er zijn twee dubbele slaapkamers, beide hebben zeer handige ingebouwde wandkasten. Volledige badkamer met douchecabine.

Dit is een groot terrein van ca. 400m2. De tuinmuren zijn verhoogd voor extra privacy en er is een voetgangershek in de elektrische poort, die leidt tot de oprit. Het indrukwekkende zwembad is rondom betegeld en de rest van de tuin is met griond. De onderbouw kan gebruikt worden voor opslag en is van goede hoogte.

De woning is gelegen op een rustige locatie op het populaire Camposol Golf Resort. Camposol (land van zon) is gelegen in een natuurlijke, brede vallei en wordt omringd door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap. Camposol profiteert van een 18 holes golfbaan, maar we omschrijven Campsol als een resort met een golfbaan en niet een golfbaan met huizen rondom.

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse , Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, apotheek en een buurthuis.

Camposol is een makkelijk 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de luchthaven Middellandse Zee en de gloednieuwe jachthaven in Puerto de Mazarron en 45 minuten naar San Javier (Murcia) en 1 uur naar Alicante.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: FOD241

€119,950 +BTW

2 Slaapkamer
Vrijstaand

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image