Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > PIN008

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20
Slide Thumbnail 21
Slide Thumbnail 22
Slide Thumbnail 23
Slide Thumbnail 24
Slide Thumbnail 25

Ref: PIN008

14 Slaapkamer Finca
Locatie: La Pinilla,Murcia, Costa Calida

€249,995 +BTW

House Icon

Finca

Location Icon

La Pinilla

Region Icon

Murcia

Bed Icon

14 Slaapkamer

Bathroom Icon

11 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 10,494 m2 (112,956 ft2)

Bed Icon

14 Slaapkamer

Bathroom Icon

11 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 10,494 m2 (112,956 ft2)


Kenmerken

 • Prive Zwembad
 • Garage
 • Solarium
 • Uitzicht op de bergen
 • Overdekt Terras
 • Open terras
 • Hot Tub
 • Opberg ruimte
 • BBQ - Grill
 • Fireplace
 • En Suite

Groot landgoed op een perceel van 10.494 m2 met aansluiting op leidingwater en elektriciteit. In totaal 14 slaapkamers en 11 badkamers. Prive-LANDINGSBAAN. Landbouwgrond. ZWEMBAD overdekt in Florida-stijl. Tuinhuis. BBQ ruimte. GARAGE en nog veel meer... Deze woning moet verder gerenoveerd worden, maar heeft een enorm BEREIK.

BUITENKANS voor de aankoop van een landelijk gelegen woning. Dit kan een fantastische bed and breakfast, vakantie-verhuurhuis, landelijke retraite .... zijn. Om maar een paar suggesties te noemen.

Gelegen dicht bij Fuente Alamo, op een volledig omheind perceel, zijn er zes rustieke huizen. Elk van de zes huizen heeft een woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamers en rustieke schoorstenen. In totaal zijn er 14 slaapkamers en 11 badkamers. Buiten is er een vrije ruimte die een prachtige tuin kan worden, een afgeschermd zwembad met jacuzzi, een barbecue, een tuinhuisje, verschillende opslagruimtes, een tuin met palmbomen, fruitbomen en een garage. Deze woning moet verder gerenoveerd worden, maar zou een prachtig huis en/of bedrijf kunnen zijn.

Het inkomenspotentieel is hier enorm. Het pand zou een geweldige landelijke B&B, boutique stijl hotel of autonoom vakantie verhuurhuis zijn. Bouwvergunningen moeten nog worden aangevraagd, maar het pand schreeuwt om verder gerenoveerd te worden, met het behoud van de Spaanse charme, waaronder zijn eigen waterput!

De woningen nr. 1 en nr. 2 hebben elk een slaapkamer, een keuken, een badkamer en woonkamer met een open haard. Beide hebben een terras aan de voorzijde en er zijn twee toegevoegde opbergruimtes. Woning nr. 3 heeft een breed terras en een veranda met bogen. Verder heeft deze woning een keuken, een woonkamer met open haard, een kantoorruimte, drie slaapkamers waarvan één met een zolderkamer, en twee badkamers, waarvan één met een verhoogd bad.

Woning nr. 4 is de grootste van de zes en heeft een garage waar de waterreservoires staan. Dit huis biedt een zeer ruime woonkamer en keuken, bijkeuken, eetkamer, wasruimte, kantoor en vijf slaapkamers, waarvan drie met eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft ook een dressing en een ensuite badkamer met een dubbele wastafel, douche en bad. Vanuit de eetkamer is er nog een kamer die momenteel in gebruik is als opslagruimte en die toegang geeft tot de veranda. Woning nr. 5 is een stacaravan met drie slaapkamers, twee badkamers waarvan één ensuite, een grote keuken en een woonkamer met open haard. Woning nr. 6 omvat een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer, een keuken en heeft een grote tuin.

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Er is nog zoveel meer te zien dan beschreven.

De woning ligt tussen la Pinilla en Fuente Alamo en heeft een aantal zeer goede restaurants in de omgeving; is dicht bij Puerto de Mazarrón; Cartagena ligt op slechts 15 minuten rijden; de internationale vlieghaven van Murcia-Corvera is amper 40 minuten rijden. Deze woning ligt aan de voet van de Sierra de Carrascoy, een gebied dat erg populair is bij wandelaars en trekkers.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: PIN008

€249,995 +BTW

14 Slaapkamer
Finca

Locatie: La Pinilla, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image