Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > RED267

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20

Ref: RED267

2 Slaapkamer Rijtjeshuis
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€66,995 +BTW

House Icon

Rijtjeshuis

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 120 m2 (1,292 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 120 m2 (1,292 ft2)


Kenmerken

  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Open terras
  • Opberg ruimte
  • BBQ - Grill

TERRACED villa in Rebecca-stijl. 2 slaapkamers en familie badkamer. PRACHTIG uitzicht op de bergen. Groot voorterras. Dak SOLARIUM. Plafondventilator. BBQ. Achterzijde PATIO.

Goed onderhouden villa in Rebecca-stijl in perfecte staat met een prachtig panoramisch uitzicht vanaf het dakterras. Horren en roosters overal geïnstalleerd.
Aan de voorzijde van het pand is een grindgebied met trappen naar een groot voorterras met pergola. Dit kan gemakkelijk worden overdekt en beglaasd om nog een ontvangstruimte / serre te creëren.

De voordeur van het pand leidt rechtstreeks naar de grote woonkamer met veel natuurlijk licht vanwege het dubbele aspect. Er is een plafondventilator voor uw comfort gedurende de zomer. Er is een ontbijt / eetkamer die leidt naar de keuken met veel opbergkasten en werkbladen. Vanuit de keuken is er een achterdeur naar het achterterras. De eigenaren hebben een echt handige opbergkast gebouwd onder de trap met de gasboiler en er is nog steeds voldoende ruimte voor tafelstoelen, waardoor het een ideale plek is om buiten te dineren. Trappen leiden naar het dakterras met een fantastisch uitzicht op het omliggende landschap en verreikende bergen.

Aan het einde van de woonkamer is een boog door naar de twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en horren op ramen. Er is een grote familiebadkamer met een bad en een hoofddouche.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op de immer populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, er is ook een medisch centrum, een apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18-holes golfbaan en clubhuis, waar veel sociale evenementen, livemuziek enz. Worden georganiseerd.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De nieuwe internationale luchthaven van Murcia (Corvera) ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: RED267

€66,995 +BTW

2 Slaapkamer
Rijtjeshuis

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image