Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

U BENT HIER > Thuis > Ontmoet het team

Klantenbeoordelingen

5 Stars

Ontmoet het team

Chris

Chris Mercer MNAEA - Eigenaar

Chris verkoopt al meer dan 35 jaar Spaans onroerend goed, wat hem één van de meest ervaren makelaars maakt die er op het moment zijn.

Chris wordt vaak gevraagd door journalisten (Sunday Times, The Times, Daily Telegraph, Mail op zondag, Mirror, Observer, enz.) voor zijn commentaar op de branche en hij verscheen in een aantal panels bij de prestigieuze jaarlijkse OPP (Overseas Property Professional) show in Londen. Chris is lid van de NAEA, AIPP en de NAR (National Association of Realtors). Chris spreekt Engels en Spaans.";

Chris
Lyndsay Valentine Hunter - Sales Manager

Lyndsay Valentine Hunter - Sales Manager

Lyndsay is de verkoopmanager in het Mazarron-kantoor van Mercers en heeft een ruime ervaring ondanks haar leeftijd.

Een echt lokaal meisje, opgevoed in Mazarron, Spanje maar geboren in Schotland. Lyndsay is de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest als makelaar en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel kopers als verkopers. Veel klanten bevelen Lyndsay aan aan hun vrienden en collega's. Lyndsay spreekt Engels, Spaans en Frans.

Sylvia van de Velde- After Sales/Office Manager

Sylvia van de Velde- After Sales/Office Manager

Sylvia werd geboren in Nederland, heeft 10 jaar in België gewoond, maar verhuisde in 2006 naar Spanje. Haar achtergrond is dat ze altijd met klanten heeft gewerkt en samen met haar man, haar eigen horeca bedrijf heeft gehad.

Sylvia zorgt voor onze Nederlandstalige klanten, de after-sales afdeling, de boekhouding en zorgt voor het goed functioneren van het kantoor. Sylvia's talen zijn een aanwinst omdat ze Engels, Nederlands, Duits, Spaans en een beetje Frans spreekt.

Sylvia van de Velde- After Sales/Office Manager
Dawn Lloyd - Verkoop & Taxateur

Dawn Lloyd - Verkoop & Taxateur

In de afgelopen 16 jaar hebben Dawn en haar man 3 eigendommen op Camposol gehad, allemaal gekocht en verkocht via Mercers! Dawns achtergrond is in klantenservice.

Haar enthousiasme en interesse in alle aspecten van Spaans onroerend goed is een aanwinst voor het Mercers-team en onze klanten houden van haar bruisende en enthousiaste persoonlijkheid.

Logan Robertson - Verkoper

Logan Robertson - Verkoper

Logan is al 14 jaar actief op de Spaanse vastgoedmarkt. Hij heeft een overvloed aan kennis van de regio's Costa Calida en Costa Blanca en heeft het talent om voor zijn klanten de perfecte woning te vinden.

Voordien was hij in het Verenigd Koninkrijk werkzaam binnen de verzekeringswereld, met 13 kantoren en meer dan 70 personeelsleden. Klantenservice is zijn belangrijkste prioriteit en zorgt ervoor dat klanten een eerste klas service en ervaring krijgen wanneer ze Spanje bezoeken.

Logan Robertson - Verkoper
Cristina Romera Tesofil - Verkoper

Cristina Romera Tesofil - Verkoper

Cristina heeft vele jaren ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt en haar toewijding en werkethiek wordt door haar klanten zeer gewaardeerd.

Cristina werd geboren in Duitsland, aan Spaanse ouders en besloot om te verhuizen naar Spanje toen ze 26 jaar oud was. Ze heeft veel ervaring in makelaarskantoren hier in Spanje en spreekt vloeiend Duits, Engels en Spaans.

Alicia Garcia Sanchez - Verkoper

Alicia Garcia Sanchez - Verkoper

Alicia houdt zich voornamelijk bezig met onze Spaanse verkopers en alhoewel ze maar parttime werkt, is ze een gewaardeerd lid van het team.

Alicia komt oorspronkelijk uit Madrid en woont al tien jaar in Puerto de Mazarron. Haar carrière heeft altijd met mensen te maken gehad, wat het haar gemakkelijk maakt zich in te leven in onze verkopers en kopers.

Alicia Garcia Sanchez - Verkoper
Sam Evans - After Sales

Sam Evans - After Sales

Sam maakte de verhuizing naar Spanje bijna vijf jaar geleden met haar man en zoon. Gekocht en verkocht via Mercers. Dat deden ook haar ouders. Werken met het team was een droom die uitkwam!

Sam heeft de afgelopen jaren lokaal gewerkt, hoewel ze naar Spanje verhuisde om vroeg met pensioen te gaan! Sam heeft altijd een passie voor onroerend goed gehad en is verheugd haar klantenservice ervaring aan het team te kunnen bieden, om het verkoopteam administratief te ondersteunen en klanten te helpen tijdens hun reis van het kopen en verkopen van hun eigendom. This is all for tonight. have fun.

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image