Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM103

Duplex met 7 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón Murcia Spain 30875

€ 210,000 + BTW


m2
7 Slaapkamers 2 Badkamer BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

PRACHTIG rijtjeshuis van 210 m2 met drie verdiepingen, 7 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, AIRCONDITIONING, VOLLEDIG GEMEUBILEERD, goede staat, ZWEMBAD, barbecue, gerenoveerde keuken en badkamers, bijkeuken, bijkeuken, CONSERVATORIUM en slechts enkele minuten van de stranden en voorzieningen.

Dit is een FANTASTISCH rijtjeshuis van 210m2 met drie verdiepingen, VOLLEDIG GEMEUBILEERD, airconditioning en in goede staat. De keuken en badkamers zijn gerenoveerd, alle ramen zijn geüpgraded met aluminium luiken die een houteffect hebben, plafondventilatoren in alle kamers, zwembad, barbecue, 7 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, berging, bijkeuken, grote serre.

Bij het betreden van deze woning is er een groot zwembad met een grote veranda die toegang heeft tot de woonkamer. Op dit niveau is er een complete badkamer, een volledig uitgeruste keuken die is gerenoveerd met moderne eenheden en zilvergoederen omvat. Vanuit hier is er een serre die in gebruik is als eetkamer. Verder is er een slaapkamer, bijkeuken, bijkeuken en terras.

Op de tweede verdieping zijn er 3 volledig uitgeruste slaapkamers en 1 badkamer, een van de slaapkamers heeft toegang tot een groot balkon met uitzicht op het zwembad.

Op de derde verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers en een toilet.

Deze accommodatie onderscheidt zich door zijn perfecte locatie en op slechts een paar minuten van de stranden en voorzieningen.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia met meer dan 35 km kust, waarvan een groot deel ongerepte kust. Talloze stranden van de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de kwaliteit Q voor de volgende stranden; Bahia Beach, Bolnuevo Beach, Castellar Beach, Nares Beach en Rihuete Beach.

Snelle Opsomming

Prijs € 210,000 + BTW
Oppervlakte eigendom m2
Slaapkamers 7
Badkamers 2
ID eigendom PDM103
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.