Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MAZ18

3 slaapkamer 2 badkamer half vrijstaande Te koop - Mazarron

Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €99,900 + Belasting


0 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 110 BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

STADSHUIS. 3 slaapkamers. 2 badkamers. Achterterras. Volledig gemeubileerd. HOEK PLOT. Hoofdslaapkamer met TERRAS. Gelegen in de stad Mazarrón. Dicht bij VOORZIENINGEN.

EEN HOEKKAVEL, Halfvrijstaand herenhuis met 3 slaapkamers, 2 badkamers met een achterterras gelegen in de stad Mazarrón. Gelegen in het gebied van La Cañadica, rustig, centraal en op loopafstand van alle voorzieningen.

Het pand is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond heeft een ruime en lichte woon- en eetkamer met een aparte volledig ingerichte keuken. Er is ook een badkamer beneden met een douchecabine. Vanuit de keuken is er direct toegang tot het achterterras. De eigenaar heeft dit momenteel ingericht als een ontspannende plek om buiten te dineren.

De eerste verdieping is toegankelijk via de interne trap waar we drie ruime en lichte slaapkamers hebben (waarvan twee met ingebouwde kleerkasten). De hoofdslaapkamer heeft een groot terras met vrij uitzicht. De badkamer op deze verdieping is compleet met een ligbad.

Dit is een geweldige kans om een herenhuis te kopen in Mazarron en dicht bij de voorzieningen, stranden en plaatselijke golfbanen.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijk is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón hebben de Blauwe Vlag gekregen dankzij de kwaliteit van hun baden en hun diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares & Playa de Rihuete...

Snelle Opsomming

Prijs  €99,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom MAZ18
Gebouwde oppervlakte 110
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Internet beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Golfbaan in de buurt
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.