Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

HET KOOPPROCES IN SPANJE

Het kopen van een woning in Spanje is een zeer eenvoudig proces met de juiste makelaar. Mercers is er om u bij elke stap te helpen!

Hieronder hebben we wat eerste informatie verzameld om u op weg te helpen, maar als u meer wilt weten over het kopen van onroerend goed in Spanje of als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op! !

Als u op dit moment niet in de gelegenheid bent om te kopen, is dat geen probleem! U kunt nog steeds contact met ons opnemen met uw vragen of schrijf u in om op de hoogte te worden gehouden over onze selectie van Spaanse woningen die op de markt komen.

KOPEN EN VERKOPEN VAN EIGENDOM IN SPANJE

Wanneer u beslist om een eigendom in Spanje te kopen of te verkopen, staan wij u bij in elke stap van het proces. Met 41 jaar ervaring kan Mercers klanten 100% blijdschap en klanttevredenheid garanderen met nul mislukkingen in het proces. Wij hebben ontelbare klanten geholpen met het verhuizen naar Spanje of het kopen van hun droomhuis voor vakantie.

BEKIJK ALLE WONINGEN TE KOOP
featured
featured

REGEL VANDAAG NOG UW INSPECTIETRIP!

Wij raden klanten aan om een inspectie reis met ons te regelen alvorens een eigendom in Spanje te kopen. Deze reizen zijn aan u gewijd en we doen dat in 2/3 dagen. Tijdens deze bezichtigingsreis, gaan we zowel naar de regio als de woningen kijken, zodat u zich een idee kan vormen of dit iets is voor u. Onze reizen zijn inclusief luchthaventransfers in Spanje, hotelaccommodatie voor 2 nachten op basis van B&B als u een woning bij ons koopt.

  • Wij geloven dat onze klanten vrije tijd en persoonlijke ruimte nodig hebben alvorens belangrijke beslissingen te nemen over het kopen van onroerend goed.
  • Onze inspectie reizen zijn ontworpen om uw wensen te voldoen, maar een typische dag begint om 10 uur en eindigt om 18 uur, waardoor u ruim de tijd heeft om alle woningen te bekijken die u wilt zien, terwijl u ook tijd heeft om te ontspannen en te genieten van de regio.
  • Wij hebben geen opdringerige verkoopagenten en wij willen u helpen om de juiste beslissing te nemen.

GRATIS KOOPGIDSEN DOWNLOADEN

Om u te helpen het proces van het kopen van een woning in Spanje beter te begrijpen hebben wij deze gratis downloadbare gidsen samengesteld!

De complete gids voor het kopen van onroerend goed in de costa blanca

Een gids voor de costa blanca, eigendommen, waar te gaan, bezienswaardigheden en nog veel meer.

arrow DOWNLOAD NU arrow

ZOEKT U ADVIES OF WILT U MEER INFORMATIE?

Spreek vandaag nog met een lid van ons team. Wij hebben een meertalig team van deskundigen dat klaarstaat om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

VOLLEDIG VERZORGDE SERVICE

Met meer dan 41 jaar ervaring hebben wij alle middelen en contacten die u nodig heeft om veilig een eigendom te kopen in Spanje

Spaanse hypotheken

Als u een Spaanse hypotheek overweegt, kunnen wij u introduceren bij de banken in de regio. Voor veel klanten is het ook mogelijk om een hypotheek in hun eigen land te regelen.

Wisselkoersen

Als u een woning koopt in Spanje, zijn er vele manieren waarop wij u kunnen helpen meer voor uw geld te krijgen als u geen euro´s heeft! Vergeet niet het belang van de wisselkoers op uw aankoop van onroerend goed.

Due Diligence

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat alle overzeese vastgoedmakelaars hun eigen "Due Diligence" uitvoeren, alvorens zelfs maar te overwegen eigendommen in Spanje op de markt te brengen en te verkopen.

Wonen in Spanje

Het klimaat en de levensstijl in Spanje zijn ideaal voor alle soorten bezigheden. Sporten zoals golf, tennis, voetbal, zeilen en zwemmen zijn slechts enkele van de opwindende levensstijlkeuzes die u ter beschikking staan.

Verhuizen met visum

Niet echt van toepassing bij Nederlanders/belgen. Nu Brexit een feit is, hebben wij onze diensten uitgebreid met informatie en advies over reisvisa en verblijfsvergunningen. Als u op zoek bent om onroerend goed te kopen en te verhuizen naar Spanje neem dan contact met ons op.

Pensioen in Spanje

Als u van plan bent uw pensioen in Spanje op te eisen, kunt u dit zonder problemen rechtstreeks op uw Spaanse bankrekening laten storten. Wij raden u altijd aan advies in te winnen om er zeker van te zijn dat u de beste tarieven krijgt!

Consent Preferences