Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Veel Gestelde Vragen

Selecteer een van de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie over het kopen, verkopen en huren van onroerend goed.

BEKIJK ENKELE VAN ONZE MEEST VOORKOMENDE VRAGEN EN ANTWOORDEN AAN POTENTIËLE KLANTEN.

Als er iets is dat u zou willen weten over kopen, verkopen, wonen in Spanje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt onze Mobiele Applicatie downloaden, ons bellen, langskomen in ons kantoor of stuur een e-mail naar sales@spanishproperty.co.uk. We geven u graag advies of bieden onze begeleiding aan.

100% Ja! Bij Mercers kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat alle woningen die wij verkopen worden geleverd met de eigendomsakte en al het vereiste papierwerk. Wij zullen er ook voor zorgen dat u het officiële papierwerk van het kadaster en onroerend goed verkrijgt.

De medische faciliteiten in Spanje zijn uitstekend, vooral in dit gebied aan de Costa Calida. De ziekenhuizen zijn modern en hebben uitstekend personeel met de modernste faciliteiten zodat u zich comfortabel en goed verzorgd voelt. Als u hulp zoekt in het ziekenhuis in uw eigen taal zijn er faciliteiten in elk gebied.

Ja, alle banken in Spanje zijn uitgerust met Online banking en bieden ook Engelstalige websites om het gemakkelijker te maken uw bankzaken online te regelen.

Ja, uw particulier pensioen kan rechtstreeks op uw Spaanse bankrekening worden gestort. Als U ambtenaar bent geweest, dan moet het op een rekening gestort worden in uw eigen land en moet u het zelf overschrijven naar uw Spaanse bank via internetbankieren. Heel eenvoudig. Als u meer hulp nodig heeft bij het vinden van een auto, aarzel dan niet om een van onze agenten om advies te vragen. We zijn altijd blij om een gerenommeerde leverancier aan te bevelen.

Ja, u kunt uw auto naar Spanje brengen en wij kunnen u betrouwbare, gerenommeerde diensten aanbevelen om u door dit proces te helpen. Als alternatief besluiten veel expats om hier een auto te kopen. Auto's kunnen worden gekocht bij Engels sprekende garages, monteurs en verkoopkantoren in het gebied. Als u meer hulp nodig heeft bij het vinden van een auto, aarzel dan niet om een van onze agenten om advies te vragen. We zijn altijd blij om een gerenommeerde leverancier aan te bevelen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ja, u kunt uw hond meenemen naar Spanje vanuit u eigen land. Wij raden u aan advies in te winnen bij uw dierenarts. U moet een "dierenpaspoort" voor uw hond of huisdier aanvragen, zodat u met hem door heel Europa kunt reizen en ook terug. Een quarantaine is meestal niet nodig, zolang de inentingen maar up-to-date zijn en het paspoort op de juiste wijze is ondertekend en afgestempeld door een gekwalificeerde dierenarts. Afhankelijk van het gebied waar u naar toe reist, kunnen wij u een uitstekende dierenarts aanbevelen.

Sinds de kredietcrisis hebben Spaanse banken hun hypotheekactiviteiten teruggeschroefd. Er zijn echter banken die hypotheken zullen aanbieden aan goed gekwalificeerde kopers. Daarnaast zijn er ook velen die een hypotheek in eigen land nemen, omdat dit vaak gemakkelijker en goedkoper is voor het kopen van onroerend goed in Spanje.

Wij zijn de langst gevestigde Makelaars in de Costa Calida en hebben een uitstekend meertalig team om u te helpen door het hele proces. Ons team is altijd professioneel, vriendelijk, eerlijk en heeft begrip voor de behoeften van elke koper. Daarnaast bieden wij de beste selectie van woningen die zijn geprijsd voor goede prijzen. U zult nergens in Spanje meer proactieve agenten vinden. Ons motto is "Spaans onroerend goed is onze passie" en dat is wat we het beste doen!

image
Consent Preferences