Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

La Azohia Property door Mercers

La Azohia woningen te koop

La Azohia woningen bij Mercers


Mercers was een van de eerste makelaars die onroerend goed verkocht in La Azohia sinds 1996. We zijn begonnen met vele hectaren golvend landschap. De Spaanse kustplaats La Azohia aan de Costa Calida is een zeer oud vissersdorp van Spanje.

Het is gelegen in de baai van Mazarron aan de Costa Calida. Zoals de meeste plaatsen in Murcia, is La Azohia een vredige en rustige bestemming waar u het hele jaar door kunt ontspannen. Koop een woning in La Azohia voor uw pensioen, een vakantiehuis of voor een directe investering, de keuzes van eigendommen in La Azohia zijn verbazingwekkend.

Wij waren ook een van de eerste makelaars in La Azohia en met een kantoor in de regio. In de loop der jaren hebben we niet alleen aan meer eigenaren verkocht dan aan welke andere makelaar ook, maar we hebben ook een solide reputatie opgebouwd als "de makelaar" voor villa's in La Azohia. Deze reputatie is gebouwd op integriteit, professionaliteit, eerlijkheid en goede ouderwetse hoffelijkheid naar onze kopers en verkopers.

Agents

Een eigendom kopen in La Azohia is uniek. La Azohia ligt in het uiterste zuiden van de baai van Mazarron, met enkele van de beste stranden in de omgeving. Het gevoel van ruimte en vrijheid is er in overvloed. Dit maakt het een ideale locatie om uw droomhuis te vinden, zoals veel mensen hebben gevonden in La Azohia. Waar u zich ook bevindt op La Azohia, het is vrijwel zeker dat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen en het omliggende platteland.

La Azohia is het best beschreven als een klein vissersdorpje waar in de zomer de Spanjaarden op vakantie komen en in de winter is het er rustig. Het is een gebied van uitzonderlijke schoonheid met zijn eigen recreatieve en commerciële faciliteiten / voorzieningen, maar toch op slechts 10 minuten rijden naar een grotere plaats en minuten naar de zee".

Mensen kiezen ervoor om woningen te kopen in La Azohia aan de Costa Calida vanwege de befaamde levensstijl, de authentieke keuken en het prachtige klimaat. Voor de meeste van onze klanten is dit de eerste keer dat ze een huis in La Azohia kopen.

Door een huis te kopen in La Azohia geniet u van meer dan 3.200 uren zonneschijn die bijna het hele jaar voor een hoge temperatuur zorgen. De gemiddelde temperatuur is 25 º C het hele jaar door.

Als u een verlanglijstje van de ideale faciliteiten en voorzieningen die u dichtbij zou willen hebben rond uw nieuwe huis La Azohia, denken we dat dit gebied bijna alle vakjes aantikt. Om te beginnen is er het volgende in de buurt:

18-holes 72 par golfbaan

- 4* Hotel

- 2 winkelcentrums in Cartagena

- Duikschool

- Bars

- Supermarkten

- Tandartsen

- Artsenpraktijk

Dit is slechts een korte opsomming, maar het behoeft geen betoog dat er maar weinig is dat u niet in de omgeving van La Azohia kunt doen of kopen.

Voor de gemiddelde klant is La Azohia de ideale instap om een huis te kopen en hopelijk te verhuizen naar dit prachtige deel van Spanje. Het is een zeer veilige omgeving met veel te doen en tal van clubs en groepen om lid te worden. Het vinden van de juiste woning in La Azohia zou geen probleem moeten zijn en zal echt een 'thuis ver van huis', maar met fantastisch weer en een levensstijl die onmogelijk zou zijn om te bereiken in uw eigen land

De regio van La Azohia is bereikbaar via twee internationale luchthavens, Alicante en Corvera/Murcia en heeft uitstekende snelwegverbindingen met de rest van Spanje en Europa. Wij zijn een van de vele makelaars in de regio van La Azohia.

De regio van La Azohia is bereikbaar via twee internationale luchthavens, Alicante en Corvera/Murcia en heeft uitstekende snelwegverbindingen met de rest van Spanje en Europa. Wij zijn een van de vele makelaars in de regio van La Azohia

Wij hebben een kantoor aan de Costa Calida gevestigd Unit 43, Calle Jara Commercial Center, El Saladillo, Urb. Camposol 30870 Mazarron, Murcia, Spanje. Tel:+34 968 199 188. Wij hebben de beste vastgoed in La Azohia en tegen prijzen die bij elk budget past.

Probeer onze zoekmachine om nieuwe en wederverkoop in La Azohia te vinden. U kunt zoeken op finca, dorpshuis, villa, duplex, appartement, grotwoning en perceel.

Voor een volledige eigendommen in la Azohia eigendom gewoon de links hieronder volgen, kunt u ook een e-mail sturen naar sales@spanishproperty.co.uk Voor meer informatie over La Azohia eigendom.

Nieuw vermelde eigendommen te koop in La Azohia

Begin hier met zoeken


2500 m2
4
Slaapkamers
1
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH14

 €199,000 + Belasting


664 m2
3
Slaapkamers
2
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH11

€579,900  €550,000 + Belasting


519 m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH06

 €262,500 + Belasting


m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH07

 €262,500 + Belasting


337 m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH08

 €183,500 + Belasting

Nieuw vermelde eigendommen te koop in La Azohia

Begin hier met zoeken


2500 m2
4
Slaapkamers
1
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH14

 €199,000 + Belasting


664 m2
3
Slaapkamers
2
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH11

€579,900  €550,000 + Belasting


519 m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH06

 €262,500 + Belasting


m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH07

 €262,500 + Belasting


337 m2
0
Slaapkamers
0
Badkamer
La Azohia, Murcia, Spain, 30868 | AZOH08

 €183,500 + Belasting

La Azohia-afbeeldingen

La Azohia is een van onze favoriete plekken om te bezoeken. Wil je meer van de omgeving zien, neem dan contact met ons op! Wij leiden u graag rond.

La Azohia - Things To Do

La Azohia - Dingen om te doen

Vraag onze vriendelijke medewerkers naar onroerend goed te koop in La Azohia rond deze opvallende bezienswaardigheden.
La Azohia heeft een aantal opmerkelijke gebouwen die u gezien moet hebben, dus overweeg om ze te gaan bekijken wanneer u uw eigendom in La Azohia, Spanje heeft gekocht.

La Azohia - Eating Out and Nightlife

La Azohia - Uit eten en uitgaan

Als eten hoog op uw lijst staat voor onroerend goed in La Azohia te koop, dan is het eten hier perfect.
Als inderdaad het geluid van golven die tegen de baai beuken uw primaire doel is, dan is het beste advies om te zoeken naar een appartement te koop in La Azohia, aangezien dit het meest geschikt is voor uw eisen.

La Azohia Interesting Facts

La Azohia Interessante feiten

La Azohia is een oud Spaans vissersdorpje gelegen aan de baai van Mazarron in de provincie Murcia. Het is een vredige en rustige plek om te bezoeken voor een vakantie om te ontspannen en tot rust te komen. De stranden zijn voornamelijk kiezelstranden en strekken zich uit zover het oog reikt. Vanwege de kiezels en rotsen is het water kristalhelder en er wordt gezegd dat Sub Agua-duiken in dit gebied een van de beste in Spanje is.

La Azohia Location

Locatie La Azohia

La Azohia, gelegen in de baai van Mazarron (ongeveer 6 km van de stad Mazarron zelf, was oorspronkelijk een rustige vissersbaai en heeft veel van de vredige en vooral de traditionele charme van weleer behouden.
La Azohia ligt 50 kilometer van de luchthaven Murcia San Javier, de belangrijkste luchthaven die de regio bedient, en 40 kilometer van deze historische stad Cartagena.

La Azohia - History

La Azohia - Geschiedenis

Azohia is een oud ongerept Spaans vissersdorpje dat dateert uit de Fenicische tijd en ligt op het meest oostelijke punt van de Mazarron, ongeveer 10 km ten oosten van de populaire badplaats Puerto de Mazarrón.
De prachtige toren van St. Elena in Azohia werd in de 16e eeuw gebouwd als uitkijktoren tegen plunderende piraten en op 70 meter hoogte zijn de uitzichten over de baai fantastisch. Net onder de toren in de berghelling bevinden zich de nu verlaten overblijfselen van een militair station gebouwd rond 1939.

La Azohia Transport Links

La Azohia vervoersverbindingen

Er zijn dagelijkse vluchten naar de luchthaven van San Javier vanaf de meeste Britse luchthavens en verder naar het noorden geldt de luchthaven van Alicante als een van de drukste van Spanje.
Een nieuwe luchthaven in Corvera, ten zuiden van de stad, zal in de nabije toekomst worden geopend. Zodra deze luchthaven open is, zal het eigendommen La Azohia Spanje nog beter toegankelijk maken.

LEER MEER OVER LA AZOHÍA

Vind dingen om te doen, plaatsen om te eten & nog veel meer over La Azohía op onze website of neem contact op met een agent vandaag.

Jun 17, 2024

arrow Read More arrow

Jun 17, 2024

arrow Read More arrow

Jun 17, 2024

arrow Read More arrow
Consent Preferences