Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Murcia Property door Mercers

Huizen te koop in Murcia Spanje

Murcia vastgoed bij Mercers


Mercers is een van de eerste makelaars die onroerend goed verkoopt in de regio Murcia sinds 1996. We zijn begonnen met vele hectaren van het prachtige platteland. De Spaanse provincie Murcia Costa Calida is getransformeerd met vele urbanisaties die zijn gebouwd door de jaren heen, enkele van de meest populaire zijn Camposol, Mazarron Country Club en Polaris World Murcia.

U kunt Spaans onroerend goed kopen in Murcia voor pensioen, als vakantiewoning of een lucratieve investering. De keuze aan onroerend goed in Murcia is adembenemend en voor iedereen beschikbaar.

We zijn ook bekend als de eerste makelaar in Camposol, Murcia regio. In de loop der jaren hebben we met succes verkocht aan meer kopers dan enig ander makelaarskantoor en hebben we een goed onderbouwde en sterke reputatie opgebouwd als 'De Makelaar' voor woningen in Murcia. Onze reputatie is gebouwd op professionaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en het vermogen om een langdurige relatie op te bouwen met onze kopers en verkopers.

Agents

Eigendommen te koop in Murcia zijn uniek. Murcia ligt in het midden van de kustvlakte van de Segura rivier en dat is de reden waarom het zo'n vruchtbare locatie voor de productie van fruit en groenten. De Costa Calida ligt op een paar kilometer afstand van de internationale luchthaven van de regio Murcia en het is gemakkelijk rijden naar het stadscentrum van Murcia en het heeft een goede toegang tot de belangrijkste Noord-Zuid kustsnelweg.

Waar u ook bent in Murcia, het is vrijwel zeker dat u een prachtig uitzicht op de bergen en het omliggende platteland heeft. Dit maakt het een ideale locatie om uw droomhuis te vinden zoals vele mensen al een woning hebben gevonden in Murcia Spanje.

Het onroerend goed in de urbanisaties in Murcia zijn het best omschreven als de ideale 'landelijke gelegen resorts' gebouwd binnen een gebied van uitzonderlijke schoonheid met zijn eigen recreatieve en commerciële faciliteiten / voorzieningen. Het gebied is binnen 5 minuten rijden van grote plaatsen en minuten naar de zee.

Mensen kiezen ervoor om woningen in de regio Murcia aan de Costa Calida te kopen vanwege de voorname levensstijl, de authentieke keuken en het geweldige klimaat. Voor de meeste van onze klanten is dit de eerste keer dat ze onroerend goed in Murcia kopen. Wij maken het onze prioriteit en het grootste belang dat wat u koopt is wat u wilt en ook dat de omngeving biedt wat u wilt.

Door het kopen van een huis in Murcia, kunt u genieten van meer dan 3.200 uren zon het hele jaar door met een gemiddelde temperatuur van 25 C tijdens de zomer.

Door het vinden van woning in Murcia kunt u genieten van de prachtige golf eigendommen over de Costa Calida. Als een van de belangrijkste factoren voor het toerisme in het gebied, zijn er verschillende professionele 18 holes en 72 par golfbanen gelegen in veel van de urbanisaties en het omliggende gebied.

Murcia voorziet in al uw dagelijkse behoeften en nog veel meer en biedt de ideale faciliteiten en voorzieningen die u graag dicht bij uw nieuwe huis zou willen vinden. U kunt toegang vinden tot het volgende:

18-holes golfbanen in Murcia

- 4* Hotel & Spa

- 2 winkel- en uitgaansgebieden

- Restaurants (Spaans, Indiaas, Chinees, Engels, Pizza, Steakhouse etc)

- Bars

- Supermarkten

- Benzinestation

- Tandartsen

- Artsenpraktijk

- Doe het zelf zaken

Dit zijn slechts een paar van de dingen die voor u beschikbaar zijn, er is heel weinig wat u niet kunt doen of kopen in Murcia, en om deze redenen is de regio de snelst groeiende van vastgoed in Spanje aan het worden.

Murcia is de ideale plek voor het kopen, bezitten en verhuizen naar dit prachtige deel van Spanje voor iedereen. Het heeft een veilige omgeving, een schilderachtig uitzicht en tal van clubs en groepen om bij te wonen. De juiste villa in Murcia zal u een gevoel van 'thuis weg van huis, maar met geweldig weer, een fantastisch uitzicht en de perfecte levensstijl weg van uw eigen land.

De regio Murica wordt bediend door twee internationale luchthavens, Alicante en Corvera - Region de Murcia International. Het gebied rond Mazarron heeft gemakkelijk toegang tot de belangrijkste snelwegverbindingen met de rest van Spanje en Europa.

Reizen naar Murcia vanaf de belangrijkste luchthavens is heel eenvoudig en wij kunnen u helpen vervoer te regelen vanaf de luchthaven om ervoor te zorgen dat u uw potentiële nieuwe woning op tijd kunt bezichtigen.

Als u naar Murcia rijdt vanaf de internationale luchthavenl Murcia International duurt het ongeveer 25 minuten.

Als u vanaf de luchthaven Alicante naar het centrum van Murcia rijdt, duurt dat ongeveer 50 minuten.

Andere voorzieningen in de buurt van Murcia Veerboot Haven - Alicante - 97km

Treinstation - Alhama de Murcia - 17.6km

Dichtstbijzijnde winkelcentrum - Winkelcentrum - 36km

Dichtstbijzijnde skigebied - Sierra Nevada 302km

Er is een verbazingwekkende keuze van eigendommen in Murcia. U kunt een appartement kopen in de regio Murcia voor zo weinig als 50.000 euro en u kunt een villa kopen in Murcia voor ongeveer 120.000 euro.

Vastgoedbeleggingen in Murcia zijn onze specialiteit, we hebben een goed begrip van hoe u te helpen geld te verdienen met vastgoedbeleggingen in Murcia en we hebben altijd ons oor te luisteren voor nieuwe aanbiedingen in Murcia.

Voor een complete lijst van woningen in de Murcia regio klik hieronder

Nieuw vermelde eigendommen te koop in Murcia

Begin hier met zoeken


0 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | CLAC400

 €62,500 + Belasting


0 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | CLAD399

 €56,000 + Belasting


355 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | FOD354

 €134,995 + Belasting


1118 m2
4
Slaapkamers
2
Badkamer
Alhama De Murcia, Murcia, Spain, 30840 | ALHA12

 €193,995 + Belasting


100 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | FD126

 €68,950 + Belasting


400 m2
2
Slaapkamers
2
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | ROB416

 €149,000 + Belasting

Nieuw vermelde eigendommen te koop in Murcia

Begin hier met zoeken


0 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | CLAC400

 €62,500 + Belasting


0 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | CLAD399

 €56,000 + Belasting


355 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | FOD354

 €134,995 + Belasting


1118 m2
4
Slaapkamers
2
Badkamer
Alhama De Murcia, Murcia, Spain, 30840 | ALHA12

 €193,995 + Belasting


100 m2
2
Slaapkamers
1
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | FD126

 €68,950 + Belasting


400 m2
2
Slaapkamers
2
Badkamer
Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875 | ROB416

 €149,000 + Belasting

Murcia-afbeeldingen

Murcia is een van onze favoriete plekken om te bezoeken. Wil je meer van de omgeving zien, neem dan contact met ons op! Wij leiden u graag rond.

Murcia - Things To Do

Murcia - Wat te doen

De kathedraal van Santa María, waarmee in de 14e eeuw werd begonnen, is een mengelmoes van renaissance- en barokarchitectuur en nam 300 jaar in beslag, maar het is een gebouw dat u gezien moet hebben wanneer u uw eigendom in Murcia, Spanje heeft gekocht. De Glorieta, naast de Segura rivier, is traditioneel het centrum van de stad. Dit is een aangenaam aangelegd plein, gebouwd in de 18e eeuw. Voetganger gebieden beslaan het grootste deel van de oude stad, gecentreerd rond Calle Platería en Calle de la Trapería. The Casino, een sociale club geopend in 1847, heeft een weelderig interieur.

Murcia - Eating Out and Nightlife

Murcia - Uit eten gaan en uitgaan

Als eten hoog op uw lijst staat voor onroerend goed te koop in Murcia, dan is het eten hier perfect. De Murciaanse keuken is gebaseerd op heerlijke lokale ingrediënten zoals tomaten, meloenen en ander fruit en groenten. Er is ook een overvloed aan zeevruchten en sappig lamsvlees uit de bergen. De stad heeft goede Spaanse restaurants die eenvoudig gekookte traditionele gerechten en meer uitgebreide creaties serveren. Er is ook een internationale keuken voor elke smaak.

Murcia - Interesting Facts

Murcia - Interessante feiten

Murcia werd door de Moren Musiyah genoemd; er wordt aangenomen dat de naam is afgeleid van morus, het latijn voor moerbeiboom, die ooit in het hele gebied bloeide
Het belangrijkste festival van Murcia is begin september, wanneer het commerciële leven in de stad plaats maakt voor veertien dagen van bijna non-stop feesten, processies en drinken en eten.

Murcia - Location

Murcia - Locatie

Murcia ligt in het midden van de kustvlakte van de rivier de Segura, en daarom is het zo'n vruchtbare plek gebleken voor de productie van groenten en fruit. De Costa Calida ligt op een klein eindje rijden van de stad en de luchthaven van San Javier ligt op een paar kilometer afstand, terwijl er ook een goede toegang is tot de belangrijkste noord-zuid kustweg.

Murcia - History

Murcia - Geschiedenis

De geschiedenis van Murcia maakt het een uitstekende gelegenheid voor investeringen in onroerend goed in Murcia. De stad werd gesticht door Abd ar-Rahman II in 825AD als onderdeel van het kalifaat van Cérdoba. Na de herovering bracht koning Alfonso X (de Wijze) hier aan het einde van de 13e eeuw lange tijd door en verleende de stad veel privileges. Murcia floreerde in de 15e eeuw toen het beroemde irrigatiesysteem in de huerta (boomgaarden) bijna voltooid was en de ambachten, die tegenwoordig hun naam geven aan de straten van de historische wijk, floreerden.

Murcia - Transport Links

Murcia - Vervoersverbindingen

Er zijn dagelijkse vluchten naar de luchthaven van San Javier vanaf de meeste Britse luchthavens en verder naar het noorden geldt de luchthaven van Alicante als een van de drukste van Spanje. Een nieuwe luchthaven in Corvera, ten zuiden van de stad, zal in de nabije toekomst worden geopend. Zodra deze luchthaven open is, zal het eigendommen Murcia Spanje nog beter toegankelijk maken.

LEER MEER OVER MURCIA

Vind dingen om te doen, plekken om te eten en nog veel meer over Bol Nuevo op onze website of neem vandaag nog contact op met een agent.

Dec 27, 2023

arrow Read More arrow

Nov 22, 2023

arrow Read More arrow
Impact van Covid 19 op de Spaanse vastgoedmarkt

Impact Van Covid 19 Op De Spaanse Vastgoedmarkt

Jan 26, 2023

arrow Read More arrow
Consent Preferences