Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Onroerend goed te koop ISLA Plana

Start uw zoekopdracht met Mercers om de beste selectie van onroerend goed te koop te vinden in ISLA Plana. Wij zijn lokale makelaars die u kunt vertrouwen, met 41 jaar ervaring in het kopen en verkopen van onroerend goed in ISLA Plana en omliggende gebieden in de Costa Calida.

4 Eigenschappen gevonden (Verfijnd)

Ontdek het beste onroerend goed te koop in ISLA Plana

Mercers bieden de beste waarde selectie van onroerend goed te koop in ISLA Plana. Isla Plana is een geweldige keuze als je bent Op zoek naar een Spaans thuis weg van huis. Mercers kunnen u helpen uw droomvilla, appartement en andere verkoopbezit te vinden Typen inclusief duplex, Finca, Townhouse, Cave House, Plots. Fantastische mogelijkheden voor beleggingen zijn beschikbaar in Isla Plana voor slechts 50.000 euro. Mercers bieden ook andere aan Murcia onroerend goed te koop inclusief Murcia Villas. Zie Mazarron, Murcia en onze andere locaties in Spanje om meer te weten te komen over onroerend goed te koop in Spanje en de vele Geweldige Spaanse locaties waaruit u kunt kiezen met Mercers.

Beste beoordeelde makelaars ISLA Plana

Mercers zijn de lokale makelaars bij uitstek voor het vinden van het beste onroerend goed te koop in ISLA Plana. Krijg gratis deskundig advies over waar en hoe u onroerend goed van onze experts kunt kopen. Klik op deze link om met een agent te praten over uw vereisten of account aanmaken op onze Website om onroerendgoedmeldingen te ontvangen wanneer nieuwe villa's op de markt komen.

Leer meer over ISLA Plana van de lokale bevolking

Genesteld ten noorden van Puerto de Mazarron op Spanje's Costa Calida in Murcia, is Isla Plana een klein wooncomplex met enkele van de Beste stranden in het hele gebied. Met Mercers vindt u uitstekende onroerend goed te koop in Isla Plana. Dit omvat vakantie -eigendom in ISLA Plana, evenals beleggingshoningen in ISLA Plana. Beschreven als een ‘plattelandsontwikkeling binnen een gebied van uitstekende natuurlijke schoonheid’ U zult merken dat huizen te koop in Isla Plana nooit ver van hun eigen voorzieningen zijn, evenals commerciële en recreatieve faciliteiten. Eigendom te koop in Isla Plana en de omgeving, inclusief Bolnuevo, is nooit ver van een spectaculair strand, maar is meestal alleen Een rit van 5 minuten naar de dichtstbijzijnde grote stad-het beste van beide!

Ontvang updates over het nieuwste onroerend goed te koop in ISLA Plana

Maak een gratis account Om meldingen te ontvangen wanneer nieuwe onroerend goed te koop in Isla Plana beschikbaar komt die aan uw vereisten voldoen.

Consent Preferences