Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: AZOH07

Perceel te koop in La Azohia

La Azohia, Murcia, Spain, 30868

 €262,500 + Belasting


m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Een UITZONDERLIJKE kans op een bouwperceel! Kavelgrootte van 1.000m2. Gelegen in La Chapineta, La Azohia. De mogelijkheden zijn eindeloos om uw droom te verwezenlijken...... Zeer dicht bij het strand. Een luxe villa? Appartementen? Hoe zou uw eigen droomhuis er uitzien?  

Dit is een geweldige kans om uw droomhuis te ontwerpen en te bouwen op een fantastische bouwgrond met uitzicht op de zee.

Het perceel van 1.000m2. heeft een ideale oppervlakte om uw eigen luxe villa of appartementen te bouwen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een open geest kunt u uw nieuwe project creëren...... in La Chapineta, La Azohia, gelegen vlak bij het strand.

Het perceel is bestemd als bouwgrond, zodat u uw droomhuis dicht bij de zee kunt bouwen. U zal een bouwvergunning moeten aanvragen, die goedgekeurd dient te worden. Een andere optie is om hier een geprefabriceerde woning te zetten; u moet dan alleen de nodige documenten voor een dergelijk project verzamelen en wachten op goedkeuring.

U kan ook vakantiewoningen bouwen. Hiervoor dient u eveneens de juiste vergunningen aan te vragen en, nogmaals zullen de lokale autoriteiten deze moeten goedkeuren.

Dit perceel is gelegen op een droomlocatie in La Azohia.

Het strand van San Gines, La Chapineta is gecertificeerd met een blauwe vlag voor toeristische kwaliteit en onderscheidt zich door het schone en kristalheldere water, een echte LUXE om toeristen aan te trekken.

Mis deze OPPORTUNITEIT niet om je dromen te verwezenlijken.

La Azohía ligt aan de rand van Mazarrón en wordt beschermd door bergen en heuvels. De kleine haven ligt in een idyllisch, schilderachtig en zeer mediterraan vissersdorpje, vergelijkbaar met wat je je voorstelt van een klein Grieks eiland.

De beschermde doorschijnende, heldere wateren van La Azohía hebben dit gebied ideaal gemaakt om te duiken. Er zijn hier een aantal duikscholen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het leven onder de warme wateren van de Middellandse Zee te ervaren. De lokale restaurants bieden alle variëteit van de zee direct aan de tafel. Dit is LUXE voor de liefhebbers van de MEDITERRAANSE GASTRONOMIE.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €262,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom AZOH07
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences