Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PlotLorca

Bouwgrond in Lorca

Lorca, Murcia, Spain, 30800

 €55,000 + Belasting


20029 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Unieke kans om een stuk grond van 20.029,38m2 te kopen om uw eigen droomhuis te bouwen. Gelegen op slechts 3 minuten van een typisch Spaans dorp, met alle voorzieningen en een pittoreske rit van 25 minuten naar het historische stadje Lorca.

UNIEKE kans. Bouwgrond van 20.029,38m2. Er is een PRACHTIG UITZICHT OP DE BERGEN. Het grondstuk ligt op 3 minuten rijden van het dorp La Parroquia en op 25 minuten rijden van de historische stad Lorca. Perfect gelegen op een rustige locatie maar toch dichtbij de lokale voorzieningen.

 

Het perceel ligt naast 2 andere bouwpercelen. Bouwen is toegestaan op het perceel, maar bouwvergunningen moeten aangevraagd worden. Het perceel is volledig vlak dus ideaal als bouwgrond. Het heeft een prachtig uitzicht op de bergen. Vlakbij zijn er routes om te mountainbiken, wandelen, quad rijden. In de bergen vlakbij zijn er heel wat plaatsen om aangenaam te picknicken.

 

Zoals gezegd ligt het perceel op 3 minuten rijden van het dorp La Parroquia dat een waaier aan bars en restaurants is, alsook een supermarket en een medisch centrum. Heel wat lokale voorzieningen zijn dus vlakbij. De historische stad Lorca ligt op slechts 25 minuten rijden waar je heerlijke wandelingen kan maken door het oude centrum, heerlijke tapas kan eten of genieten vanop een gezellig terrasje. Het kasteel van Lorca brengt je terug naar de tijd van de ridders. Geniet van de plaatselijke festiviteiten. Lorca is beroemd om zijn processie in de paastijd. Net buiten Lorca ligt het winkelcentrum van Almenara, op slechts 30 minuten rijden, met een scala aan winkels, restaurants, bars en alle winkels die u nodig heeft. Het strand van Aguilas ligt op minder dan een uur rijden.

 

Begin alvast te dromen van je droomhuis en realiseer het op deze bouwgrond!

Snelle Opsomming

Prijs  €55,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 20029 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PlotLorca
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences