Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MAZ15

Mazarron - Perceel

Mazarrón, Murcia, Spain, 30879

 €85,000 + Belasting


1220 m2
Slaapkamers Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Geweldige kans om een perceel van 1.220m2 te kopen op een rustige locatie in Rusticana, tussen Mazarron en Camposol. Ontwerp uw droomvilla van 120m2 na het aanvragen van de juiste vergunningen en licenties.

Droom je ervan om je eigen huis te bouwen?

Dit is een geweldige kans om precies dat te doen. Door aankoop van een bouwkavel van 1.220m2 kunt u een vrijstaande villa van ca. 120m2 grond helemaal naar uw eigen smaak inrichten. U hoeft alleen de juiste vergunningen en licenties aan te vragen. Er is ook de mogelijkheid om een ​​geprefabriceerd huis op het land te plaatsen - vergeet niet dat het moet worden goedgekeurd door de relevante autoriteiten.

Het perceel is gelegen in de prachtige woonwijk Rusticana, tussen de stad Mazarron en de immer populaire Residencial Camposol Golf Development.

Met prachtige stranden in de buurt, golfbanen en slechts 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia en meer dan 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante, waardoor het een zeer gewilde locatie is. U kunt het schilderachtige platteland verkennen, aangezien de buurt in een natuurlijke, brede vallei ligt, omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Er is plezier voor het hele gezin, want u kunt een leuke 18-holesgolfbaan spelen op slechts 5 minuten rijden, of u kunt heerlijk dineren in een van de vele restaurants in de buurt, terwijl de kinderen de kinderspeelplaats bezoeken of spelen op het voetbalveld dat op Camposol is aangelegd. U kunt ook met de auto in slechts 10 minuten reizen naar de prachtige mediterrane stranden of de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron.

Snelle Opsomming

Prijs  €85,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 1220 m2
Slaapkamers
Badkamers
ID eigendom MAZ15
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Tuin beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Golfbaan in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences