Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PLOTD4

Camposol - Perceel te koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €51,900 + Belasting


566 m2
Slaapkamers Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Een hoekperceel van 566m2 Te koop op Camposol met de mogelijkheid om een eigendom van 100m2 te bouwen - Mercers

Droom je ervan om je eigen huis te bouwen?

Dit is een geweldige kans om precies dat te doen. Door een HOEK-bouwkavel van 566 m2 te kopen, kunt u een woning van 100 m2 met twee slaapkamers en één badkamer ontwerpen die er precies uitziet zoals u dat wilt. U hoeft alleen de juiste vergunningen en licenties aan te vragen.

Er is ook de mogelijkheid om een ​​geprefabriceerd huis op het land te plaatsen - vergeet niet dat het moet worden goedgekeurd door de relevante autoriteiten.

Het perceel is gelegen in de prachtige urbanisatie van Camposol (sector D), in een rustige omgeving in de immer populaire Residencial Camposol Golf Development.

Met prachtige stranden, een golfbaan, twee commerciële centra en een kinderspeeltuin, ligt Camposol ook op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia en op 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante, waardoor het een zeer gewilde locatie is. U kunt het schilderachtige platteland verkennen, aangezien de buurt in een natuurlijke, brede vallei ligt, omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Er is plezier voor het hele gezin, want u kunt genieten van een leuke 18-holesgolfbaan, of u kunt heerlijk dineren in een van de vele restaurants in de buurt, terwijl de kinderen de kinderspeelplaats bezoeken of voetballen. staanplaats die is gebouwd in sector D. U kunt ook met de auto in slechts 15 minuten rijden naar de prachtige mediterrane stranden of de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron.

Snelle Opsomming

Prijs  €51,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 566 m2
Slaapkamers
Badkamers
ID eigendom PLOTD4
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Tuin beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences