Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: AZOH08

Perceel te koop in La Azohia

La Azohia, Murcia, Spain, 30868

 €183,500 + Belasting


337 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Perceel te koop. Perceeloppervlakte van 337m2. Bouw uw droomhuis of appartement aan de kust ..... de mogelijkheden zijn eindeloos met een open geest voor een nieuw project ...... gelegen in La Chapineta, La Azohia, zeer DICHT bij het strand. ZEEZICHT.

Dit perceel van 337 m2 voor ontwikkeling geeft u de mogelijkheid van een GEGARANDEERD INKOMEN, bouw het eigendom van uw dromen; vakantiewoningen, uw eigen villa; met een open geest kunt u uw nieuwe project creëren ....... gelegen in La Chapineta, La Azohia, zeer dicht bij het strand met uitzicht op zee.

Het perceel wordt aan u toegewezen om uw droomhuis te bouwen, u hoeft alleen de bouwvergunningen aan te vragen die vervolgens moeten worden goedgekeurd. U kunt ook een geprefabriceerde woning neerzetten, zodat de vereisten voor een dergelijk project moeten worden gerapporteerd en goedgekeurd. Als alternatief kunt u besluiten om vakantieappartementen te bouwen door de juiste vergunningen aan te vragen en deze moeten worden goedgekeurd.

Deze grond is gelegen in het droomgebied van La AZOHIA.

Mis deze KANS niet om uw dromen waar te maken.

Het strand van San Gines, La Chapineta, is gecertificeerd met een BLAUWE en "Q" vlag van toeristische kwaliteit en valt op door zijn schone en kristalheldere water, een echte LUXE om toeristen aan te trekken.

La Azohía is gelegen aan de rand van de baai van Mazarrón en wordt beschermd door bergen en heuvels erachter. De kleine haven is een idyllisch, schilderachtig, zeer mediterraan vissersgebied, vergelijkbaar met hoe je je een klein Grieks eiland kunt voorstellen.

Het beschermde doorschijnende, heldere water van La Azohía heeft dit gebied ideaal gemaakt voor duikliefhebbers. Er zijn hier een aantal duikscholen, dus iedereen kan het leven onder de warme wateren van de Middellandse Zee ervaren. De lokale restaurants bieden alle verscheidenheid van de zee direct aan tafel een LUXE voor liefhebbers van de MIDDELLANDSE GASTRONOMIE.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €183,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom 337 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom AZOH08
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Zeezicht

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences