Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: AZOH06

Perceel met 0 slaapkamers te koop

La Azohia, Murcia, Spain, 30868

 €262,500 + Belasting


519 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

BUITENKANS om een bouwgrond te kopen. Perceel van 519m2. Geweldige locatie om uw eigen droomhuis of appartementen te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelegen in La Chapineta, La Azohía. Zeer dicht bij het strand.  

INVESTEERDERS... Deze 519m2 grond is klaar om bebouwd te worden. Bouw uw eigen luxe villa of appartementen in de buurt van het strand. Met een open geest zijn de mogelijkheden om een nieuw project te creëren eindeloos...... Gelegen in La Chapineta, La Azohía.

Om de bouw van uw droomhuis te starten, hoeft u alleen maar de bouwvergunning aan te vragen en wachten op de goedkeuring hiervan. U kan ook kiezen voor een geprefabriceerde woning; u moet dan alleen de nodige documenten voor een dergelijk project verzamelen en wachten op goedkeuring.

Dit perceel is gelegen op een droomlocatie in La AZOHÍA .

. Het strand van San Gines, La Chapineta is gecertificeerd met een blauwe vlag voor toeristische kwaliteit en onderscheidt zich door het schone en kristalheldere water, een echte natuurlijke attractie voor toeristen om te bezoeken en te genieten.

Mis deze kans niet. Maak vandaag nog uw afspraak.

La Azohía ligt aan de rand van Mazarrón en wordt beschermd door de omliggende heuvels en bergen als zijn natuurlijke achtergrond. De kleine pittoreske haven is typisch voor die rond de Middellandse Zee. De taferelen hier kunnen je doen denken dat je naar een klein Grieks eilandje bent gevaren.

De beschermde doorschijnende, heldere wateren van La Azohía hebben dit gebied ideaal gemaakt om te duiken. Er zijn hier een aantal duikscholen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het leven onder de warme wateren van de Middellandse Zee te ervaren.

De plaatselijke restaurants bieden een grote verscheidenheid aan gerechten, van de zee direct tot aan de tafel. Een LUXE voor de liefhebbers van de MEDITERRAANSE GASTRONOMIE.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €262,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom 519 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom AZOH06
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences