Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: CORVplot

0 Slaapkamer Finca Te Koop

Corvera, Murcia, Spain

 €55,000 + Belasting


262 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Perceel voor commercieel gebruik. Gelegen in het resort van CORVERA GOLF COUNTRY CLUB. Perceel van 262m2. Geweldig bedrijfsproject. Vergunningen dienen te worden aangevraagd.

Het perceel is gelegen naast een kinderspeeltuin en biedt u tal van mogelijkheden om een winkel, een dierenverzorgster, een cafetaria, enz. Op te zetten. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding om hier in de Spaanse zon uw droombedrijf te creëren. Bouwvergunningen moeten worden aangevraagd en goedgekeurd.

Het perceel is gelegen in een rustige omgeving in een groot resort nabij de stad Murcia en op slechts een half uur rijden van het strand. Het complex ligt op slechts tien minuten van de internationale luchthaven van Murcia!

Corvera is een golf- en landcomplex, ontworpen om mensen het gevoel te geven weg te zijn van de rest van de wereld, tijd om te genieten van het buitenleven. Het is dichtbij een bergketen gebouwd, dus het resort is omgeven door heuvels en bergen. Het complex heeft woningen variërend van appartementen tot vrijstaande villa's. Ruime appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers met uitzicht op de golfbaan of het zwembad, met grote terrassen en veel binnenruimte. Er zijn ook uitstekende villa's met twee of drie slaapkamers met ruimte voor een privézwembad. Alle appartementen genieten van gemeenschappelijke zwembaden en toegewezen parkeerplaatsen.

Het complex ligt op een klein eindje rijden van Corvera, een klein stadje met een bakker, slager, bars, restaurants, winkels etc. Op 10 minuten afstand ligt de stad Murcia, een grote stad met pittoreske Spaanse winkelstraten, waar je geweldige designer kunt vinden kledingwinkels, uitstekende tapasbars en schitterende Spaanse restaurants.

Fuente Álamo ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto en biedt alle nodige voorzieningen, banken, bars, Mercadona-supermarkten en nog veel meer.

Er zijn diverse golfbanen in de buurt van het complex. Binnen 10 minuten rijden vindt u Hacienda Riquelme, El Valle Golf Resort, Hacienda Del Álamo en nog veel meer op slechts 30 minuten met de auto.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €55,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 262 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom CORVplot
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.