Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: Aguilon01

1 slaapkamer 1 badkamer Appartement te koop

Aguilon, Pulpi, Almeria, Spain, 04648

 €132,500 + Belasting


0 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer 76 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

Residencial Eagle ligt op minder dan 10 minuten van San Juan de Terreros aan de kust van Almería. APPARTEMENTEN met 1, 2 en 3 slaapkamers. 4 exclusieve HERENHUIZEN. Uitzicht op zee GEMEENSCHAPPELIJKE ZWEMBADEN. Clubhuis.

Mercers heet u welkom in EAGLE, exclusieve woningen grenzend aan de Aguilón Golfbaan, een van de meest unieke en aantrekkelijke golfbanen in Spanje, op slechts een paar kilometer van het strand. Residencial Eagle bestaat uit appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en 4 exclusieve herenhuizen met 4 slaapkamers.

Gevel: Gevelwanden gecombineerd in de gevel uitgevoerd in keramische baksteen en afgewerkt met een doorlopende coating, conform projectontwerp; luchtkamer met thermisch-akoestische isolatie en inwendig versterkt met scheidingswanden en droog afgewerkt met gladde kunststofverf.

Binnenschrijnwerk: Versterkte hoofdingangsdeur met veiligheidsslot en anti-hefboomscharnieren. Binnendeuren wit gelakt met handgrepen afgewerkt in staalgrijs. Inbouwkasten met monoblocksysteem en deuren passend bij het timmerwerk, met binnenbekleding, mezzanine en hangstang.

Vloeren en coating: De algemene vloerbedekking in huis, keukens en badkamers zal in overeenstemming zijn met de afwerkingen in het kader van de WOONAANPASSINGSMOGELIJKHEDEN, in porseleinen vloeren. Waterdichte houten plint type MDF, gelakt
in wit, passend bij het binnenschrijnwerk. Op de buitenterrassen worden antislipsteengoedtegels geplaatst die geschikt zijn voor buitengebruik.

Keuken: Keuken uitgerust met wand- en onderkasten en werkblad en front in compact kwarts met afwerkingen volgens de OPTIES VOOR HUISVESTING. RVS spoelbak met mengkranen. Apparaten: keramische kookplaat, elektrische oven, magnetron en afzuigkap. Coating: Verlenging van het werkblad aan de voorzijde, gelegen tussen wand- en onderkasten, gecombineerd met gladde kunststof lakafwerking.

Badkamer: De verticale wanden worden bekleed met keramiek, afhankelijk van de OPTIES voor afwerkingen en verbeteringen voor MAATWERK OP MAAT, met de mogelijkheid om een douchescherm te installeren. Gootsteenkast in de hoofdbadkamer, hangende wastafel in de tweede badkamer, met de OPTIE VOOR MAATWERK OP MAAT.

Sanitair en sanitair: Sanitair van wit verglaasd porselein. Verchroomde mengkranen.

Elektrische installaties: TV en telefoonlijn: TV en data-aansluitingen in alle slaapkamers en woonkamer. TV en stopcontacten op het terras. Elektrische installatie conform regelgeving voor laagspanningsinstallaties voor een hoge mate van elektrificatie. Elektrische mechanismen van topkwaliteit. Video-intercom.

Verwarming, airconditioning en warm water: Systeem voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik dat gebruik maakt van aerothermische energie. Het leidingnetwerk omvat algemene inlaatafsluiters in het huis, de badkamer en de keuken. Airconditioninginstallatie voor de productie van warme en koude lucht met distributie via steenwolpaneelkanalen, met ventilatieopeningen in slaapkamers en woonkamer, die in de impuls verstelbaar zullen zijn.

Toegang en gemeenschappelijke ruimtes: Grote aangelegde ruimtes en gemeenschappelijk zwembad met zoutchlorering. Liften met automatische deuren, telefoontoestel voor redding bij pech en cabinedecoratie met panelen en spiegel. Automatische garagedeur, bediend met afstandsbediening.

Snelle Opsomming

Prijs  €132,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
ID eigendom Aguilon01
Gebouwde oppervlakte 76
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

 •  New Build Property
 •  Zwembad beschikbaar
 •  Parkeergelegenheid beschikbaar
 •  Internet beschikbaar
 •  Lift / Lift beschikbaar
 •  Airconditioning beschikbaar
 •  Verwarming beschikbaar
 •  Terras beschikbaar
 •  Strand in de buurt
 •  Zeezicht
 •  Golfbaan in de buurt
 •  Kitchen Equipped
 •  Eigen badkamer beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences