Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PIN008

Finca met 14 slaapkamers te koop

La Pinilla, Murcia, Spain, 30875

€249,995  €239,995 + Belasting


10494 m2
14 Slaapkamers 11 Badkamer 677 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Groot landgoed op een perceel van 10.494 m2 met aansluiting op leidingwater en elektriciteit. In totaal 14 slaapkamers en 11 badkamers. Prive-LANDINGSBAAN. Landbouwgrond. ZWEMBAD overdekt in Florida-stijl. Tuinhuis. BBQ ruimte. GARAGE en nog veel meer... Deze woning moet verder gerenoveerd worden, maar heeft een enorm BEREIK.  

BUITENKANS voor de aankoop van een landelijk gelegen woning. Dit kan een fantastische bed and breakfast, vakantie-verhuurhuis, landelijke retraite .... zijn. Om maar een paar suggesties te noemen.

Gelegen dicht bij Fuente Alamo, op een volledig omheind perceel, zijn er zes rustieke huizen. Elk van de zes huizen heeft een woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamers en rustieke schoorstenen. In totaal zijn er 14 slaapkamers en 11 badkamers. Buiten is er een vrije ruimte die een prachtige tuin kan worden, een afgeschermd zwembad met jacuzzi, een barbecue, een tuinhuisje, verschillende opslagruimtes, een tuin met palmbomen, fruitbomen en een garage. Deze woning moet verder gerenoveerd worden, maar zou een prachtig huis en/of bedrijf kunnen zijn.

Het inkomenspotentieel is hier enorm. Het pand zou een geweldige landelijke B&B, boutique stijl hotel of autonoom vakantie verhuurhuis zijn. Bouwvergunningen moeten nog worden aangevraagd, maar het pand schreeuwt om verder gerenoveerd te worden, met het behoud van de Spaanse charme, waaronder zijn eigen waterput!

De woningen nr. 1 en nr. 2 hebben elk een slaapkamer, een keuken, een badkamer en woonkamer met een open haard. Beide hebben een terras aan de voorzijde en er zijn twee toegevoegde opbergruimtes. Woning nr. 3 heeft een breed terras en een veranda met bogen. Verder heeft deze woning een keuken, een woonkamer met open haard, een kantoorruimte, drie slaapkamers waarvan één met een zolderkamer, en twee badkamers, waarvan één met een verhoogd bad.

Woning nr. 4 is de grootste van de zes en heeft een garage waar de waterreservoires staan. Dit huis biedt een zeer ruime woonkamer en keuken, bijkeuken, eetkamer, wasruimte, kantoor en vijf slaapkamers, waarvan drie met eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft ook een dressing en een ensuite badkamer met een dubbele wastafel, douche en bad. Vanuit de eetkamer is er nog een kamer die momenteel in gebruik is als opslagruimte en die toegang geeft tot de veranda. Woning nr. 5 is een stacaravan met drie slaapkamers, twee badkamers waarvan één ensuite, een grote keuken en een woonkamer met open haard. Woning nr. 6 omvat een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer, een keuken en heeft een grote tuin.

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Er is nog zoveel meer te zien dan beschreven.

De woning ligt tussen la Pinilla en Fuente Alamo en heeft een aantal zeer goede restaurants in de omgeving; is dicht bij Puerto de Mazarrón; Cartagena ligt op slechts 15 minuten rijden; de internationale vlieghaven van Murcia-Corvera is amper 40 minuten rijden. Deze woning ligt aan de voet van de Sierra de Carrascoy, een gebied dat erg populair is bij wandelaars en trekkers.
 

Snelle Opsomming

Prijs €249,995  €239,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 10494 m2
Slaapkamers 14
Badkamers 11
ID eigendom PIN008
Gebouwde oppervlakte 677
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders
  •  Bubbelbad

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences