Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: FD123

2 Slaapkamer Halfvrijstaand Te Koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €45,000 + Belasting


149 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 45 BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

Op zoek naar een klein project? LOCK UP & laat 2 slaapkamers. 1 badkamer Halfvrijstaand. Front & side tuin. Solarium op het dak met panoramisch uitzicht. Off Road PARKING. Ruimte voor zwembad en onderbouw. INGERICHT.

Een zuid-west gelegen Fiesta stijl villa in een rustige woonwijk. Groter dan gemiddeld perceel met ruimte voor een zwembad en mogelijk onderbouw. Dit is een geweldig klein project in de zon.

De tuin is opgeruimd en klaar voor u om uw eigen stempel op te zetten. Trappen leiden naar de voordeur van de villa. De deur opent naar de ruime lounge/diner. Een boog leidt door naar de compacte ingerichte keuken met apparatuur.

Een achterdeur leidt naar de interne patio die ruimte heeft voor de metalen trap die moet worden geïnstalleerd om toegang te krijgen tot het daksolarium met een fantastisch panoramisch uitzicht. Het dakterras is een grote ruimte, die de hele voetafdruk van het pand en heeft een prachtig uitzicht. Er is genoeg ruimte om hier uw eigen daktuin te creëren. De interne patio kan worden gebruikt om uw keuken uit te breiden indien nodig en plaats de trap in de tuin.

Er zijn twee mooi formaat slaapkamers, momenteel geconfigureerd als een tweepersoonsbed en een enkele. Beide hebben ruimte voor Vrijstaand slaapkamermeubilair. De familie badkamer heeft een bad met hoofddouche bijlage.

De woning is halfvrijstaand met een eigen voortuin en meer buitenruimte aan de zijkant van het pand. Er is ook off-road parking.

Deze villa zou een geweldige investering zijn als een huurwoning, of het zou een fantastisch vakantiehuis zijn.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op de immer populaire residentiële Camposol Golf ontwikkeling. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en wordt omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, Er is ook een medisch centrum, apotheek en een gemeenschapscentrum en natuurlijk de 18 holes golfbaan en clubhuis, waar veel sociale evenementen, live muziek etc. Onlangs zijn er een speeltuin voor kinderen en een apart voetbalveld toegevoegd.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto De Mazarron. Murcia International (Corvera) Airport, ligt op minder dan 30 minuten rijden en 1 uur naar Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs  €45,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 149 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom FD123
Gebouwde oppervlakte 45
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt
  •  Kitchen Equipped
  •  Solarium beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.