Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: CLAD167

Rijtjeshuis met 2 slaapkamers

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

€49,995  €45,000 + Belasting


90 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 55 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

RIJTJESHUIS met 2 slaapkamers en een familiebadkamer. Toegevoegde kamer met mogelijkheden. TERRAS vooraan. Patio achteraan. DAKTERRAS met ingebouwde berging. AIRCONDTIONING. Op het zuiden gelegen.

Rijtjeswoning in Classico stijl met een toegevoegde kamer. Dit huis kan een mooi plekje onder de Spaanse zon worden, maar er is wel wat werk aan.

De Classico geeft veel voor zo'n lage prijs. Het terras vooraan in voorzien van een pergola. Dit kan gemakkelijk overdekt worden en gesloten worden met schuiframen om zo een aangename serre te creëren.

De voordeur opent op de woonkamer die voorzien is van airconditioning. Een boog leidt naar de keuken die voldoende opbergkasten heeft.

De achterdeur open op de patio die voldoende ruim is voor een tafel met stoelen, een bbq. De trap leidt naar het dakterras waar opbergkasten werden ingebouwd.

Er zijn twee slaapkamers die voldoende ruim zijn voor een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en die voorzien zijn van ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer heeft een toegevoegde ruimte die gebruikt kan worden als zitkamer, inloopkast, bureelruimte. De mogelijkheden zijn er. De familiebadkamer heeft een bad.

Er is wat opknapwerk nodig, vooral pleister- en schilderwerk.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op de altijd het populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap.

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse, Engelse, Italiaanse en Bulgaarse. Er is ook een medisch centrum, apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18 holes golfbaan en clubhuis, waar veel sociale evenementen, live muziek etc. plaatsvinden.

Camposol ligt op 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de jachthaven in Puerto de Mazarron, 30 minuten van de luchthaven van Corvera (Murcia) en 1 uur van Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs €49,995  €45,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 90 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom CLAD167
Gebouwde oppervlakte 55
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt
  •  Kitchen Equipped
  •  Solarium beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences