Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALAM50

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Camposol El Alamillo Murcia Spain 30875

€ 79,000 + BTW


m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

FANTASTISCH appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Volledig gemeubileerd. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD. Toegewezen parkeerplaats. AIRCONDITIONING. Minuten naar het strand. ZEEZICHT. Laag onderhoud. Goede staat

Een fantastische kans om een ​​appartement te kopen op slechts enkele minuten van de stranden van de baai van Mazarrón. Dit appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de bovenste verdieping is volledig gemeubileerd met een toegewezen parkeerplaats, airconditioning, plafondventilatoren, een gemeenschappelijk zwembad en UITZICHT op zee vanaf het terras.


Gelegen in de onverslaanbare en rustige omgeving van El Alamillo, kunt u genieten van een mild mediterraan klimaat; hoge temperaturen in de zomer en gematigde klimaten gedurende de rest van het jaar.


De voordeur opent direct op de ruime woonkamer die een lichte en luchtige uitstraling heeft dankzij de openslaande deuren die toegang geven tot het terras. Vanaf hier kunt u genieten van het UITZICHT OP ZEE.


De keuken is in een open concept verbonden met de woonkamer. De keuken heeft een ontbijtbar, die de woonkamer en keukenruimte verdeelt. Er is voldoende kastruimte en de inbouwapparatuur is aanwezig.


De slaapkamers zijn van een goed formaat, licht en ruim. Beide hebben een ingebouwde kledingkast en de badkamer is compleet met een ligbad.


Het appartement wordt geleverd met een eigen toegewezen parkeerplaats, een welkome aanvulling op het hoogtepunt van de zomer.


Dit kleine appartementencomplex profiteert van een gemeenschappelijk zwembad van goede grootte, waardoor u de mogelijkheid heeft om aan zee of aan het zwembad te genieten!


Maak vandaag nog uw afspraak, mis dit appartement niet. Een geweldige verhuurmogelijkheid vanwege de nabijheid van de stranden en voorzieningen.


Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, aangezien het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn. Talloze stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van hun bad en hun diensten.


De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia Beach, Bolnuevo Beach, Castellar Beach, Nares Beach & Rihuete Beach…

Snelle Opsomming

Prijs € 79,000 + BTW
Oppervlakte eigendom m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom ALAM50
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.