Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: SPIDIA01

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Aguilas, Murcia, Spain, 30880

 €175,000 + Belasting


0 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer 0 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

SCHITTERENDE NIEUWBOUW! Prachtige, moderne APPARTEMENTEN met ZICHT OP ZEE. Gelegen in AGUILAS. Minimaal twee slaapkamers, twee badkamers. Vanaf 65m2 WOONRUIMTE. Dubbele beglazing. AIRCONDITIONING. Modern ingerichte KEUKEN. Open TERRAS. Toegewezen parkeerplaats. Opslagruimte. LIFT. Gemeenschappelijk ZWEMBAD.  

Geweldige mogelijkheid om een GLOEDNIEUW appartement in AGUILAS te kopen. Prijzen VANAF 155.000 EUR met een mix van twee en drie slaapkamer appartementen gebouwd over vijf verdiepingen en drie blokken in RESIDENCIAL SPIDIA PLAYA, Urbanisatie El Hornillo II.

De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking met prachtige vloertegels OF houten vloeren en keramische tegels in de douche- en badruimtes; keuken met stenen vloertegels gecombineerd met keramische tegels. Alle binnenmuren zijn wit geschilderd met een gladde afwerking, met uitzondering van de betegelde gebieden.

Er is kwaliteitsschrijnwerk door de appartementen. De toegangsdeur is beveiligd en voorzien van een deurspion en met chromen of roestvrijstalen sloten, scharnieren en handgrepen. De binnendeuren en kastfronten zijn met lakafwerking. De slaapkamerkasten zijn binnenin bekleed, voorzien van een lade, een grote plank en een kledingstang. Elektrische aansluitingen voor radio en TV (vrij zicht en satelliet) in keuken, woonkamer en slaapkamers. Telecommunicatie breedband- en telefoonaansluitingen in keuken, woonkamer en slaapkamers. Video-intercominstallatie.

Deze prachtige nieuwbouwappartementen bieden een volledig moderne, open geplande en energiezuinige woonkamer. De toegevoegde bonus is het gemeenschappelijk zwembad voorzien van wc´s, aangelegde gemeenschappelijke ruimtes, praktische parkeerplaatsen en opbergruimtes, evenals liften voor een gemakkelijke toegang.

Het ontwikkelingsproject Residencial Spidia Playa is gelegen op het Hornillo II landgoed in de stad Águilas. Het staat op een bevoorrechte plek aan de mediterrane kust en is gelegen in de stad zelf, 30 minuten lopen van het centrum, op een locatie met een uitstekend uitzicht op de zee. Águilas is een Spaanse gemeente in het zuidwestelijke puntje van de regio Murcia, in de regio Opper-Guadalentín. Het heeft een mediterrane kustlijn van 28 km. De gemeente heeft een oppervlakte van 251,77 km². Het heeft 34.758 inwoners. Het heeft een mediterraan klimaat, met milde winters en droge, warme zomers. Het krijgt meer dan 3.100 uur zon per jaar, met weinig regenval.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €175,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
ID eigendom SPIDIA01
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.