Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALAMperla

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Camposol, El Alamillo, Murcia, Spain, 30875

 €171,000 + Belasting


0 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer 0 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

Nieuwbouw. Prijzen VANAF EUR 171.000. Residentie PERLA PLAYA. 8 LUXE WONINGEN met spectaculair UITZICHT over de Middellandse Zee. Gelegen in een exclusieve rustige omgeving van Puerto de Mazarrón. Volledig uitgerust. Met uitzicht op zee. OP WANDELAFSTAND naar voorzieningen. Meubels kunnen afwijken van deze afbeeldingen.

Nieuwbouwproject aan het strand vanaf EUR 171.000. Alle appartementen zijn voorzien van Airconditioning (warm-koud) in de woonkamer en slaapkamers. Units inbegrepen.

 

Keukens zijn ingericht met opbergkasten, een Compac luna werkblad, koelkast, oven, keramische kookplaat, wasmachine, vaatwasser, afzuigkap, rvs spoelbak en kraan.

 

Doucheschermen zijn inbegrepen; hoofdbadkamer met wastafel, kast en aanrecht; tweede badkamer met wastafel, kast en aanrecht. Douchebakken van acryl of mineraalhars. Inbouwtoilet met inbouwreservoir, topkwaliteit sanitair en eenhendelkranen, uitgerust met debietbesparers. Elektrische vloerverwarming in de badkamers.

 

Privé tuin met een muur of metalen gaas met een hoogte van 1,00 meter, met landschapsarchitectuur en hagen van cipressen op de omtrek van de gemeenschappelijke en scheidingsgebieden, volgens het ontwerp. De rest van de oppervlakte zal bestaan uit teelaarde, worteldoek en grind voor weinig onderhoud. Buitenkraan in de tuin. Privé solarium.

 

Elke woning heeft een berging en een ondergrondse parkeerplaats afgewerkt met betonnen vloer.

 

Appartement 1: VERKOCHT !

 

Appartement 2: EUR 171.000, begane grond met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 27m2 achtertuin en 27m2 voortuin, garage en berging, gemeenschappelijk zwembad.

 

Appartement 3: EUR 191.500, begane grond met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 35m2 voortuin en 10m2 achtertuin, garage en berging, gemeenschappelijk zwembad.

 

Appartement 4: EUR 183.500, begane grond met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 37m2 voortuin en 13m2 achtertuin, garage, achtertuin, gemeenschappelijk zwembad.

 

Appartement 5: EUR 187.000, bovenverdieping + 55m2 dakterras met 2 slaapkamers, 2 badkamers, tuin op de begane grond van 63m2, garage en berging, gemeenschappelijk zwembad.

 

Appartement 6: VERKOCHT!

 

Appartement 7: EUR 210.000, bovenverdieping + 68m2 dakterras met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en berging, gemeenschappelijk zwembad.

 

Appartement 8: VERKOCHT!

Snelle Opsomming

Prijs  €171,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
ID eigendom ALAMperla
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.