Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: HDAElOasis

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Hacienda del Alamo, Fuente Alamo, Murcia, Spain, 30333

 €90,000 + Belasting


76 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer 76 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

LUXE Appartementen met 1, 2 of 3 Slaapkamers. 2 badkamers (1 EN-SUITE). GESLOTEN GEMEENSCHAP. Elke woning heeft zijn eigen privé-PLUNGE ZWEMBAD, evenals GEMEENSCHAPPELIJKE ZWEMBAD EN TENNISBANEN. Volledig ingerichte keukens. Inloopdouches. Privé terras. GEPRIJSD om te VERKOPEN!

MAAK EEN KOOPJE OP. El Oasis appartementen met 1, 2 of 3 bedden en uw eigen PRIVÉ-PLUNGE ZWEMBAD plus gemeenschappelijke zwembaden en tennis!

De appartementen van El Oasis zijn gelegen in subtropische tuinen met gemeenschappelijke zwembaden en tennisbanen. Er zijn modellen met 1 slaapkamer, 1 badkamer of 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers, waarvan één en-suite.

Alle appartementen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens met witgoed. Ingebouwde kasten en luxe badkamers.

Het opvallende kenmerk van de eigendommen van El Oasis is dat ze allemaal hun eigen privédompelbad en terras hebben! Dit is een uniek designkenmerk, dat meestal alleen in 5*-hotels te vinden is.

Elke fase van de El Oasis heeft zijn eigen gemeenschappelijk zwembad en tuinen, evenals tennis- en padelbanen. Om extra exclusiviteit toe te voegen, is elke fase ook gated.

Het opmerkelijke aan de eigendommen van El Oasis zijn de ongelooflijke prijzen. Grote kans voor zowel investeerders als vrijetijdskopers om te profiteren van deze ongelooflijke prijzen. Financiering tot 70% beschikbaar voor gekwalificeerde kopers. Beschikbare reizen kopen, bel ons kantoor voor meer informatie op +34 968 199188

Snelle Opsomming

Prijs  €90,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 76 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
ID eigendom HDAElOasis
Gebouwde oppervlakte 76
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences