Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: HDA El Oasis

Appartement Met 2 Slaapkamers Te Koop

Hacienda Del Alamo Golf Resort, Murcia, Costa Calida, Spain

€ 89,900 + BTW


m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer BuiltArea Appartement

Property Description

LUXE Appartementen met 1, 2 of 3 Slaapkamers. 2 badkamers (1 EN-SUITE). GESLOTEN GEMEENSCHAP. Elke woning heeft zijn eigen privé-PLUNGE ZWEMBAD, evenals GEMEENSCHAPPELIJKE ZWEMBAD EN TENNISBANEN. Volledig ingerichte keukens. Inloopdouches. Privé terras. GEPRIJSD om te VERKOPEN!

MAAK EEN KOOPJE OP. El Oasis appartementen met 1, 2 of 3 bedden en uw eigen PRIVÉ-PLUNGE ZWEMBAD plus gemeenschappelijke zwembaden en tennis!

De appartementen van El Oasis zijn gelegen in subtropische tuinen met gemeenschappelijke zwembaden en tennisbanen. Er zijn modellen met 1 slaapkamer, 1 badkamer of 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers, waarvan één en-suite.

Alle appartementen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens met witgoed. Ingebouwde kasten en luxe badkamers.

Het opvallende kenmerk van de eigendommen van El Oasis is dat ze allemaal hun eigen privédompelbad en terras hebben! Dit is een uniek designkenmerk, dat meestal alleen in 5*-hotels te vinden is.

Elke fase van de El Oasis heeft zijn eigen gemeenschappelijk zwembad en tuinen, evenals tennis- en padelbanen. Om extra exclusiviteit toe te voegen, is elke fase ook gated.

Het opmerkelijke aan de eigendommen van El Oasis zijn de ongelooflijke prijzen. Grote kans voor zowel investeerders als vrijetijdskopers om te profiteren van deze ongelooflijke prijzen. Financiering tot 70% beschikbaar voor gekwalificeerde kopers. Beschikbare reizen kopen, bel ons kantoor voor meer informatie op +34 968 199188

Quick Summary

Price € 89,900 + BTW
Property Size m2
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Property Id HDA El Oasis
Built Area
Status Te Koop
Property Appartement

Features

  • Piscine privée
  • Piscine communautaire
  • Climatisation
  • Distance à pied des commodités
  • Terrasse Ouverte
  • Terrasse couverte
  • En Suite
  • Chauffage central

Energy Efficiency Rating

image

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.