Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ISLA50

3 Slaapkamer Duplex te koop

Isla Plana, Murcia, Spain, 30868

 €125,000 + Belasting


74 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 55 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

NIEUWBOUW! De bouw start in JUNI 2021. Gelegen in Isla Plana. Appartementsblok van 2 verdiepingen. 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Prijzen vanaf 115.000 EUR plus belastingen. Garage en opbergruimte niet inbegrepen in de prijs. Voorinstallatie van A/C. Alle betalingen worden gedekt door bankgaranties

NIEUWBOUW ! Prachtige KANS om een EERSTEKLAS appartement te kopen aan de zee. Prijzen vanaf 115.000 EUR plus belastingen ....

Door hun bevoorrechte ligging zijn deze appartementen een goede investering voor de toekomst, maar ze kunnen ook een indrukwekkend vakantiehuis zijn en/of een permanente luxeplek onder de Spaanse zon om het hele jaar door van te genieten.

Deze appartementen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor hun ligging. De bouw zal ongeveer in juni 2021 beginnen. Geniet ervan om uw droom over een huis aan zee te zien uitkomen!

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, met prijzen vanaf 115.000 EUR, inclusief een gemeubileerde keuken zonder keukentoestellen. Garageplaatsen en opbergruimten zullen beschikbaar zijn tegen een meerprijs. Bekijk de plannen en kies nu! Om te reserveren, maak uw keuze en beveilig uw woning met een borg van 3.000 EUR. Alle betalingen worden gedekt door een bankgarantie.

Bekijk hieronder de lijst met specificaties:

Structuur in gewapend beton; Bakstenen behuizing met luchtkamer en thermische isolatie; Metalen timmerwerk van wit aluminium; Thermo gelakt en dubbele beglazing (Climalit©) Houten of gekleurd timmerwerk; Toegangsdeur met 6 veiligheidssloten; Inbouwkasten in de hoofdslaapkamer; Mengkranen in badkamers en keuken; Niessen Serie Moderne Stijl Elektriciteit en Televisie Punt Systemen; Pre-installatie van Airconditioning en Verwarming in het hele appartement; Topkwaliteit vloertegels; Gladde pleister of Gotelé binnenmuren; Eenlaags gestuukte gevel met thermische isolatie; Video-intercom.

Doe uw aanvraag vandaag nog en mis dit modern nieuwbouw appartement vlakbij het strand niet.

De internationale vlieghaven Murcia-Corvera ligt op ongeveer 40 minuten met de auto en die van Alicante op iets meer dan een uur.

Isla Plana staat bekend als de grens tussen Cartagena en de baai van Mazarrón, met zijn stedelijke stranden en maagdelijke baaien kunt u genieten van de natuur en de thermale baden van deze wijk, die in de volksmond bekend staat als de "Marrana". Isla Plana is een geweldige plek voor ervaren duikers in de "Cueva del Agua".

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, omdat het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

Snelle Opsomming

Prijs  €125,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 74 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom ISLA50
Gebouwde oppervlakte 55
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  New Build Property
  •  Airconditioning beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences