Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: RED300

Half vrijstaande 2 slaapkamers te koop

Los Urrutias Murcia Spain 30875

€ 89,995 + BTW


129 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

SCHITTERENDE 2 slaapkamers, 1 badkamer SEMI VRIJSTAANDE villa in Rebecca-stijl. RE-MODELED keuken. Terras aan de voorzijde. Achter terras. ZIJ TUIN. SOLARIUM op het dak met een prachtig UITZICHT, opnieuw gemodelleerde DOUCHEKAMER. Smaakvolle inrichting. HOEK PERCEEL. Gemeubileerd.

FANTASTISCHE KANS om een ​​totaal gerenoveerde woning op het zuidwesten te kopen op een hoekperceel.

Een breder dan gemiddelde voetgangerspoort leidt u naar de zijtuin van het pand. Via een paar treden komt u op het open terras aan de voorzijde. Dit is een geweldige plek om buiten te dineren, en als u dat wilt, kunt u een ruime serre creëren door deze te overdekken en te beglazing, zodat u het hele jaar door van extra ruimte kunt genieten.

Bij het betreden van het pand hebben we de grote woonkamer met open eethoek en veel natuurlijk licht komt binnen via de ramen en de openslaande deuren in de eetkamer. De keuken is vernieuwd en gemoderniseerd. Er is veel opbergruimte en werkbladen. De originele achterdeur in de keuken is vervangen door een raam waardoor er ruimte is voor extra units. Franse deuren vervangen het raam van de eetkamer en geven toegang tot de patio aan de achterkant. Hier is voldoende ruimte voor buitentafels en stoelen etc, en er is een poort naar de zijtuin toegevoegd. Op het achterterras en in de zijtuin zijn verhoogde plantenbakken gecreëerd, waardoor u ruimte heeft om uw eigen bloembedden te creëren. Een trap leidt naar het ruime solarium op het dak en in de ruimte onder de trap zijn witte PVC-kasten gebouwd om de wasmachine te huisvesten en wat buitenopslagruimte te creëren. Er zijn prachtige uitzichten vanaf het dak.

Aan het einde van de woonkamer is een boog naar de twee slaapkamers. Beide slaapkamers kunnen een tweepersoonsbed of twee aparte bedden hebben en zijn voorzien van ingebouwde kasten. De familiebadkamer is volledig gerenoveerd en een moderne inloopdouche vervangt het bad.

Deze eigenschap heeft de toegevoegde bonus van een zijtuin. Dit is momenteel aangelegd met siergrind en zou een mooie tuin met een bubbelbad of zelfs een klein zwembad kunnen zijn.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan lokale voorzieningen, waaronder een medisch centrum, een apotheek en een gemeenschapscentrum en een 18 holes golfbaan en clubhuis. Onlangs is er een kinderspeelplaats en een voetbalveld bijgekomen.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en 30 minuten naar de internationale luchthaven van Murcia en 1 uur naar Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs € 89,995 + BTW
Oppervlakte eigendom 129 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom RED300
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.