Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: FD102

Half vrijstaand 2 slaapkamers te koop

Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €53,000 + Belasting


96 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

Fantastische woning. Afsluiten en vertrekken. 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ruime voortuin. DAKTERRAS met panoramisch uitzicht. AIR CONDITIONING in de woonkamer. Oprit met CARPORT. Berging. Onderbouw. BEMEUBELD.

Een geweldige woning in Fiesta stijl in een rustige woonwijk. Het perceel is ruim met aan de voorzijde een terras en een oprit met carport en met eveneens een berging.


Een trap leidt naar het houten terras en de voordeur die opent op de woonkamer. Een boog leidt naar de compacte en ingerichte keuken die voorzien is van de nodige keukentoestellen. De huidige verkoper heeft de originele keuken vervangen en extra eenheden toegevoegd.


De achterdeur leidt naar een kleine binnenkoer met de trap naar het dakterras. Onder de trap werden extra kasten voorzien. De binnenkoer kan gebruikt worden om de keuken uit te breiden, indien gewenst. De trap leidtnaar het dakterras, dat een fantastisch panoramisch uitzicht heeft. Het dakterras is omvat de hele voetafdruk van het huis en er voldoende ruimte om een eigen daktuin te creëren.


Er zijn twee mooie slaapkamers. De ene heeft momenteel een tweepersoonsbed en in de andere kamer staan 2 eenpersoonsbedden. In beide kamers is er voldoende plaats om meubels toe te voegen. De familiebadkamer heeft een ligbad met douche.


De woning is halfvrijstaand, heeft een voortuin en er is meer buitenruimte aan de zijkant. Momenteel is de buitenruimte aangelegd met siergrind en er is een oprit. In de zijtuin werd een opbergruimte gebouwd waar eveneens de toegang tot de onderbouw.


Deze villa kan een geweldige investering zijn als een huurwoning, of het kan een fantastisch vakantiehuis zijn.


De woning is gelegen in een rustige omgeving op het populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap.


Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, er is ook een medisch centrum, apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18-holes golfbaan en het clubhuis, waar veel sociale evenementen, live muziek, enz. worden gehouden. Een speelpark voor kinderen en een apart voetbalveld zijn onlangs toegevoegd.

Snelle Opsomming

Prijs  €53,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 96 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom FD102
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Video Presentation

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.