Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: CLAC165

Rijtjeshuis met 2 Slaapkamers Te Koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €66,000 + Belasting


98 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 55 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

GERENOVEERD Rijtjeshuis met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Serre en VERGROOT TERRAS vooraan. Mooie PATIO achteraan. DAKTERRAS met PRACHTIG uitzicht. Herbetegelde terrassen met tegels van topkwaliteit. Ingebouwde KASTEN. Paneelverwarming. Onderbouw gebruikt als opslagruimte. Op WANDELAFSTAND naar CLUBHOUSE.

Gerenoveerd rijtjeshuis in Classico stijl, op 10 minuten lopen naar Golf!

 

Alle terrassen werden herbetegeld met tegels van zeer goed kwaliteit. Een trap leidt naar het vergrote terras, dat overdekt is en als extra leefruimte wordt gebruikt. Voor een kleine prijs, kan dit terras gesloten worden met schuiframen om een serre te creëren. Onder het terras bevindt zich een extra opberruimte.

 

De voordeur opent op de woonkamer. Een boog leidt naar de ingerichte keuken die voldoende opbergkasten en een groot aanrecht heeft. De achterdeur geeft uit op de patio die voldoende plaats heeft voor een tafel met stoelen, een bbq. De buitentrap leidt naar het ruime dakterras vanwaar een prachtig panoramisch uitzicht.

 

Er zijn 2 slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Beide voorzien van ingebouwde kasten. De familiebadkamer heeft een douche boven bad.

 

De woning is gelegen in een rustige omgeving op het populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap.

 

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, bank, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse, Engelse, Italiaanse en Bulgaarse. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18-holes golfbaan en het clubhuis, waar veel sociale evenementen, live muziek, enz. worden georganiseerd.

Snelle Opsomming

Prijs  €66,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 98 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom CLAC165
Gebouwde oppervlakte 55
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences