Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: CLAC324

Rijtjeshuis Te Koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

€49,500  €47,900 + Belasting


98 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 55 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

Rijtjeshuis in Clasico stijl. 2 slaapkamers en 1 badkamer. TERRAS vooraan. Patio achteraan. ONGEMEUBILEERD. DAKTERRAS. Prachtig uitzicht. Gloednieuwe keukentoestellen.

De Clasico geeft veel waar voor zijn geld. De kleine voortuin is bedekt met siergrind. Een trap leidt naar het terras vooraan. Voor een kleine priis kan dit terras vooraan overdekt worden en gesloten met schuiframen om zo een serre te creëren.

 

De voordeur opent op de woonkamer met eethoek. Een boog leidt naar de ingerichte keuken die voldoende opberkasten en een groot aanrecht heeft. De keukentoestelen zijn inbegrepen. De achterdeur opent op de patio die voldoende ruim is voor een tafel en stoelen, een bbq,… Een buitentrap leidt naar het dakterras vanwaar er een prachtig uitzicht is over de omgeving en natuurlijk de hele dag zon. Dit is een fantastische ruimte om te ontspannen.

 

Er zijn 2 slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten. De familiebadkamer heeft een bad.

 

Deze villa wacht op u om uw stempel erop te drukken en uw eigen huis in de zon te creëren.

 

De woning is gelegen in een rustige omgeving op het populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap. Camposol beschikt over een 18 holes golfbaan, maar we beschrijven Camposol als een urbanisatie met een golfbaan, niet als een golfbaan met huizen errond.

 

Camposol ligt op 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de jachthaven in Puerto de Mazarron, op 35 minuten van de luchthaven van Murcia (Corvera) en op 1 uur van Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs €49,500  €47,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 98 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom CLAC324
Gebouwde oppervlakte 55
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Chalet eigendomsklasse
  •  Terras beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences