Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: FOA292

2 slaapkamer vrijstaand te koop

Mazarrón Murcia Spain

€ 159,995 + BTW


600 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 0 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Prachtige villa in Fortuna stijl, op een HOEKPERCEEL van 600m2. 2 slaapkamers en 1 badkamer. Prive zwembad 10x4,5 m. Serre. Roosters en vliegenramen. AIRCONDITIONING. Onderbouw. Op loopafstand van voorzieningen.

FANTASTISCHE vrijstaande villa in Fortuna stijl. Goed onderhouden woning met twee slaapkamers en een badkamer, met een prive zwembad en een serre. Het hoekperceel is zuid-westelijk gelegen en heef teen prachtig uitzicht. De woning is voorzien van airconditioning.


De onderhousvriendelijke buitenruimte is vooral bedekt met siergrind, met planten en struiken en betegelde terrassen. Een trapje leidt naar het zuidelijk gericht terras. Dit terras werd overdekt en beglaasd om zo een mooie serre te creëren. Deze extra woonruimte kan een zitkamer zijn of een eetkamer. De voordeur opent op de royale woonkamer die van veel natuurlijk licht geniet. Er is een airconditioning en houtkachel geïnstalleerd.


Er zijn 3 toegangspoorten naar het huis, 2 voetgangerspoorten en een schuifpoort voor de auto. Aan de zijkant van het huis werd een extra ruimte bijgebouwd, die nu dient als opslagruimte maar die eveneens alsderde kamer ingericht kan worden.


Een boog vanuit de woonkamer leidt naar de eetkamer en verder naar de volledig ingericht keuken. Er zijn veel opbergkasten in wiite hoogglans en een groot aanrecht. Vanuit de eetkamer is er een dubbele deur naar het terras achteraan dat uitkijkt op het zwembad.  Een trap leidt naar het dakterras. Onder de trap werd een bijkeuken/opslagruimte gebouwd.


Een kleine hal leidt naar de slaapkamers en de badkamer. In beide slaapkamers werden de ingebouwde kasten vervangen door vrijstaande kasten en er werden plafondventilators geïnstalleerd. De familiebadkamer heeft een douche.

 

Het perceel is voldoende groot, heeft verhoogde tuinmuren voor extra privacy en er is een oprit voor parking. Het zwembad van 10x4,5 m ligt de hele dag in de zon en heeft veel terrasruimte rondom om van deze zon te genieten. De villa heeft een grote onderbouw. Deze ruimte is niet gebetonneerd maar kan worden gebruikt voor opslag. De buitenruimte is goed onderhouden met volgroeide struiken. Camposol profiteert van twee commerciële centra, en is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De internationale luchthaven van Murcia-Corvera ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.


*OPGELET, de oplevering kan niet plaatsvinden voor augustus 2022.
 

Snelle Opsomming

Prijs € 159,995 + BTW
Oppervlakte eigendom 600 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom FOA292
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.