Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ROA349

2 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Urb. Camposol, Sector A, Mazarrón, 30875, Murcia.

€ 149,995   €139,995 + BTW


450 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Property Description

South West geconfronteerd met zeer aantrekkelijk 2 bed, 2 badkamers (1 en-suite) hoekplotvilla. SERRE. Aangelegde tuinen. Airconditioning en logbrander. Uitzicht op de bergen. Rooftop Solarium. Gemeubileerd. Loop naar voorzieningen. Groot onder build.

Fantastisch op het zuidwesten gelegen, goed onderhouden villa in Rosa-stijl op een uitstekende locatie met aangelegde terrasvormige tuinen, airconditioning en een boomstambrander, hoekperceel met een prachtig uitzicht en te lopen naar winkels, bars, enz. En ruimte voor een zwembad.

Stappen leiden naar het bedekte terras op het zuidwesten met uitzicht op de aangelegde tuinen. Dit terras heeft een nieuw bolicarbonaatdak, twee geglazuurde zijpanelen, waardoor een serre met getinte glas, vliegschermen en boogschermen met luifelblessen. Er is ook een open terras met een luifel. Bij het invoeren van de villa aan de linkerkant is de eet / ontbijtruimte en naar links de lounge. De lounge profiteert van een log-brander die is gehuisvest in de schoorsteenfilet en een plafondventilator, evenals luchtcon en radiatoren. Omdat dit een dubbele aspectruimte is, is er veel natuurlijk licht. De keuken is goed geproportioneerd en wordt geleverd met veel kastruimte. Alle apparaten (kookplaat, elektrische oven, koelkast / vriezer) zijn inbegrepen.

Vervolgens hebben we de doucheruimte / gasten WC. Tegenover de doucheruimte is de 1e tweepersoonskamer / eenpersoonsbedden, die een ingebouwde kledingkast en een plafondventilator heeft. De master suite heeft ingebouwde kasten, nogmaals, met een plafondventilator en airconditioning en een eigen badkamer.

Een externe trap leidt naar het grote dakterras, dat een prachtig uitzicht op de golfbaan en het bereiken van bergen heeft. Er is ook een pergola samen met ingebouwde opslag hier. Daarnaast is er een groot onderbouw die momenteel wordt gebruikt voor opslag en met reeds geïnstalleerde elektrische elektrische.

Het 450m2-perceel heeft wanden opgehaald voor uw privacy. De oriëntatie van het huis is perfect om het meeste uit het zuid-westen te laten zien dat het aspect wordt gericht en het garanderen van verdere privacy. Er zijn zowel voetgangers- als voertuig ingangen met off-road parking met glijdende oprijlaan poorten. De tuinen zijn prachtig aangelegd met een prachtig waterpartij, veel lokale struiken, volwassen planten en fruitbomen. Siergrind behandelt de meerderheid van de buitenruimte. Mocht u een zwembad willen toevoegen, er is voldoende ruimte om dit te doen.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenartsen, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indisch, Chinees, Spaans, Engels, Italiaans en Bulgaars.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de stranden van Mazarron.

Quick Summary

Price € 149,995   €139,995 + BTW
Property Size 450 m2
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Property Id ROA349
Built Area
Status Te Koop
Property Vrijstaande Villa

Features

 • Climatisation
 • Vues sur la montagne
 • Distance à pied des commodités
 • Solarium
 • Terrasse Ouverte
 • Pièce de stockage
 • Conservatoire
 • Sous-construction
 • Terrasse couverte
 • En Suite
 • Cheminée
 • Stationnement hors route

Floor Plans

image

Energy Efficiency Rating

image

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.