Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: TOT13

Blokhut met 2 slaapkamers te koop

Totana, Murcia, Spain, 30850

€179,995  €120,000 + Belasting


5020 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 80 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

BLOKHUT. 2 slaapkamers. 1 badkamer. INLOOPKAST. Groot perceel van 5020m2. Privé ZWEMBAD van 16x4m2. Oprit. VERBETERDE keuken. Gedeeltelijk gemeubileerd. Houten overdekt terras.

Een prachtige blokhut met 2 slaapkamers, 1 badkamer en een privézwembad van 16x4m2 in een landelijke omgeving. Dit pand heeft zeker charme vanwege zijn stijl en locatie op een perceel van 5020m2, open woonkamer / eetkamer en keuken en wordt gedeeltelijk gemeubileerd geleverd.

Bij het betreden van het perceel hebben we een ingang met grind en een paar treden naar het houten terras dat uitkijkt op het privézwembad en de tuin en niet te vergeten: het geweldige uitzicht op de bergen.

Als u het chalet binnenkomt, heeft u alles open plan. het woongedeelte heeft een houtkachel, hoge plafonds die een gevoel van ruimte creëren, waardoor u zich meteen thuis voelt op het platteland.

De keuken biedt genoeg onder- en bovenkasten en is inclusief het witgoed. Naast de voordeur hebben we een berging die ook een mooie voorraadkast voor de keuken zou kunnen zijn.

Vanaf hier leidt een deur naar de hoofdslaapkamer met een plafondventilator en een inloopkast. De andere slaapkamer is eveneens van een goed formaat en wordt momenteel gebruikt als berging. De badkamer heeft een ligbad met hoofddouche, wastafel, toilet en een klein raam.

De tuin heeft veel mogelijkheden en veel bergruimte aan de zijkant. Aan de achterkant van het pand hebben we een klein terras waar de wasmachine staat. De tuin biedt een fantastisch uitzicht op de bergen en veel ruimte om te genieten van de zomeravonden met vrienden en familie terwijl u buiten onder de pergola dineert. De tuin biedt een selectie van olijfbomen, fruitbomen en verschillende planten en struiken en heeft veel potentieel om een ​​prachtige tuin te creëren.

Totana is een goed verbonden gemeente in het zuidwesten van de regio Murcia, op 45 km van de hoofdstad Murcia.

Totana heeft een belangrijke keramische traditie met Alfareros, of pottenbakkers in de stad, en heeft een sterke agrarische basis, een gevestigde veeteeltindustrie, uitgestrekte wijngaarden die tafeldruiven produceren en veel salade- en groenteteelt.

Snelle Opsomming

Prijs €179,995  €120,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 5020 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom TOT13
Gebouwde oppervlakte 80
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences