Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: RED374

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers

Camposol Mazarrón Murcia Spain 30875

€ 59,995 + BTW


100 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 60 BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

HALFVRIJSTAANDE woning in Rebecca stijl. HOEKPERCEEL. 3 slaapkamers en 1 badkamer. OPRIT. Terras vooraan. PATIO achteraan. DAKTERRAS met panoramisch uitzicht op de bergen en het platteland. Plafondventilatoren. GEMEUBILEERD. ZUID-WEST gericht.

ZUID-WEST gerichte woning in Rebecca stijl op een hoekperceel, met heel wat mogelijkheden.

Een voertuigenpoort geeft toegang tot de oprit, die momenteel bedekt is met grind. Een voetgangerspoort opent op een voortuintje en verder op het grote terras. Het is de uitgelezen plaats om buiten te eten. Dit terras kan (deels) overdekt worden en gesloten worden met schuiframen om zo een aangename serre te creëren.

De voordeur opent op een ruime woonkamer met eethoek die van veel natuurlijk licht geniet en die voorzien is van airconditioning en plafondventilatoren. Een deur opent op de compacte maar ingerichte keuken dei voldoende opbergkasten en een groot aanrecht heeft. De achterdeur opent op de patio die voldoende ruim is voor een tafel met stoelen, een bbq. De buitentrap leidt naar het dakterras vanwaar er een prachtig uitzicht is over het landschap.

Een boog vanuit de woonkamer leidt naar de drie slaapkamers. Er zijn 2 slaapkamers die voldoende ruim zijn voor een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De derde slaapkamers is iets kleiner. De drie kamers hebben ingebouwde kasten en zijn voorzien van een plafondventilator. De familiebadkamer heeft een bad.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op het populaire residentiële Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap. Camposol heeft een 18 holes golfbaan, maar wij beschrijven Camposol als een urbanisatie met een golfbaan en niet als een golfterrein met huizen rondom.

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, bank, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indisch, Chinees, Spaans, Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een gemeenschapscentrum en natuurlijk de 18 hole golfbaan en het clubhuis, waar veel sociale evenementen, live muziek enz. plaatsvinden.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de jachthaven in Puerto de Mazarron en 30 minuten naar de luchthaven van Corvera (Murcia) en 1 uur naar Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs € 59,995 + BTW
Oppervlakte eigendom 100 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom RED374
Gebouwde oppervlakte 60
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt
  •  Kitchen Equipped
  •  Solarium beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.