Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PIN15

3 slaapkamers 1 badkamer Geschakeld Te koop - La Pinilla

La Pinilla, Murcia, Spain, 30335

 €82,000 + Belasting


0 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 101 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

Geschakeld HERENHUIS. 101m2. 3 slaapkamers, 1 badkamer. GERENOVEERD. Woonkamer. Keuken met PANTRY. Gedeeltelijk GEMEUBILEERD. Gelegen in La Pinilla. Dicht bij VOORZIENINGEN.

Geschakelde woning in landelijke stijl, volledig gerenoveerd inclusief sanitair en elektra. Deze woning biedt 3 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Het huis is gelegen in La Pinilla.

Dit gerenoveerde pand heeft twee verdiepingen. De woonkamer en keuken is open. De keuken is voorzien van een grote bijkeuken die zeer geschikt is voor opslag. We hebben ook een grote volledig vernieuwde badkamer met douche en scherm. Op dezelfde verdieping hebben we een ruime slaapkamer. Er is een interne trap die naar de bovenste verdieping leidt.

Op de bovenste verdieping bevinden zich twee zeer ruime en lichte slaapkamers. Beide kamers staan met elkaar in verbinding, hierdoor heb je de mogelijkheid om van deze ruimte een kantoor of een hele grote kleedkamer te maken.

De locatie van deze accommodatie is in het centrum van La Pinilla, dus het heeft alle voorzieningen en een school in de buurt.

La Pinilla ligt dicht bij de kust van de baai van Mazarrón en de grotere stad Fuente Alamo ligt op slechts tien minuten rijden.

Dit is een typisch Spaans plattelandsdorp, maar de prachtige badplaatsen Puerto de Mazarrón, Isla Plana, enz... liggen op iets meer dan een half uur rijden, net als de stad Cartagena. De internationale luchthaven van Murcia ligt om de hoek, waardoor het een perfecte plek is om je te vestigen.

Kortom, deze woning is een GEWELDIGE KANS als investering omdat het dicht bij de kust en golfbanen ligt. Als u tussen "locals" in een traditionele Spaanse omgeving wilt wonen, dan is dit de perfecte woning.

Snelle Opsomming

Prijs  €82,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom PIN15
Gebouwde oppervlakte 101
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Internet beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences