Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MAZ16

Appartement met 3 slaapkamers

Mazarrón, Murcia, Spain, 30870

 €72,500 + Belasting


0 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 115 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

BANKBESLISSING. 3 slaapkamers. 1 badkamer. Centraal gelegen appartement. ONDERGRONDSE GARAGE. Opslagruimte. LIFT TOEGANG. 4e verdieping. Gelegen in Mazarrón.

BANKBESLAG!

Een centraal gelegen appartement van 115m2 op de vierde verdieping, in Mazarrón. Het appartement heeft drie slaapkamers en een badkamer, een grote woonkamer met een balkon en een keuken met een aparte bijkeuken. Er is een lift, een ondergrondse garage en een berging en ligt op slechts een paar minuten van de stranden van de baai van Mazarrón, restaurants en andere voorzieningen.

De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk licht en heeft een directe toegang tot het balkon.

De keuken is zeer ruim, heeft voldoende opbergkasten en een groot aanrecht. Er zijn geen keukentoestellen geïnstalleerd. Er is een toegang tot de wasruimte die ook als bijkeuken kan worden gebruikt.

De hoofslaapkamer is ruim, geniet van veel natuurlijk licht en heeft een toegang tot het balkon. De twee andere slaapkamers zijn voldoende ruim. De badkamer heeft een ligbad.

Er is nog een ruimte die kan omgebouwd worden tot een tweede badkamer, indien gewenst. Verder is er een ondergrondse autostaanplaats met een afgesloten bergruimte.

Er zijn vele mogelijkheden om een prachtig appartement te creëren dat vlakbij het strand ligt en dit voor een goede prijs.

Dit is een zeer goede investering vanwege de ligging in de stad Mazarron.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijk is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand, Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs  €72,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom MAZ16
Gebouwde oppervlakte 115
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Lift / Lift beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Garage Available

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences