Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM146

Appartement met 3 slaapkamers

Puerto de Mazarrón Murcia Spain 30860

€ 59,000 + BTW


50 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 50 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

BANKBESLAG. 3 slaapkamers en 1 badkamer. Appartement op de eerste verdieping. DICHT BIJ VOORZIENINGEN EN STRAND. Ongemeubileerd. BALKON. Opfrissing nodig.

Toplocatie. Appartement op de eerste verdieping, op slechts 5 minuten wandelen van het strand. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer, woonkamer metbalkon en een aparte keuken. Dit bankbeslag heeft opknapwerk nodig. De gemeenschappelijke ruimte is zeer goed onderhouden, er is een fietsenstalling en het is vlakbij winkels en restaurants. Het is een groot potentieel voor verhuur.

Het appartement is gelegen in een rustige omgeving, met een aangenaam mediteraan klimaat met hoge temperaturen in de zomer en gematigde temperatuur tijdens de rest van het jaar.

De voordeur opent op de lichte woonkamer met een schuifraam die opent op het balkon. Dit is een uitgelezen plaats om buiten te eten en te genieten van de zomeravonden.

De keuken heeft voldoende kastruimte, met een achterdeur die opent op de bijkeuken met de boiler en de wasmachine.

De 3 slaapkamers zijn voldoende ruim. De hoofdslaapkamer heeft een ingebouwde kast. De badkamer heeft een bad.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn goed onderhouden en er is een fietsenstalling; ideaal om de stad te verkennen.

Hoewel er werk nodig is aan dit appartement, is het een buitenkans om een appartement met 3 slaapkamers te kopen. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende locatie en op wandelafstand van alle voorzieningen.

Mazarrón is een van de traditionele zon en strand bestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel is maagdelijke kustlijn. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de dienstverlening.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; het strand van Bahía, van Bolnuevo, van Castellar, van Nares en dat van Rihuete.

Snelle Opsomming

Prijs € 59,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 50 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom PDM146
Gebouwde oppervlakte 50
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.