Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALAM46

3 slaapkamer appartement te koop

Camposol, El Alamillo, Murcia, Spain, 30875

 €149,900 + Belasting


0 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 0 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

De laatste paar resterende !! 3 slaapkamers en 2 badkamers NIEUWBOUW Appartementen. ZEEZICHT. Kies uit een PRIVATE TUIN van 120 m2 of een PRIVATE DAK SOLARIUM van 60 m2. Volledig ingerichte keuken voorzien van zilverkleurige toestellen. Pre-installatie A / C. Optie om ZWEMBAD toe te voegen met begane grond. JACUZZI op het dak.

MIS NIET, er zijn nog maar een paar van deze nieuwbouwappartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers over. Prijzen VAN 149.900,00 EUR

Voltooiing voor december 2020.

Deze NIEUWBOUWE APPARTEMENTEN bevinden zich aan zee en bieden 3 slaapkamers en 2 badkamers. U kunt kiezen uit een begane grond met een eigen tuin van 120 m2 of een bovenverdieping met een eigen daksolarium van 60 m2 De voordeur van het appartement leidt naar een lichte, open woonkamer, eetkamer en keuken. Patio deuren laten veel licht binnen en leiden naar de tuin aan de voorzijde van de begane grond appartementen.

De woonkamer en de hoofdslaapkamer zijn vooraf geïnstalleerd voor moderne warme en koude airconditioning en de volledig ingerichte keuken is gemeubileerd en voorzien van zilverkleurige elektrische apparaten. Er is voldoende ruimte met zowel onderkasten als bovenkasten.

Er is een hoofdslaapkamer met ingebouwde kleerkasten, evenals twee extra slaapkamers en een familiebadkamer.

Deze appartementen bevinden zich in een onverslaanbaar gebied genaamd MAR DE PLATA in het gebied El Alamillo, Puerto de Mazarron.

Dit is het perfecte moment om een nieuwbouwwoning aan het strand te kopen om van uw vakantie te genieten of als een geweldige investering aangezien de verhuurmarkt in dit gebied veeleisend is.

Maak zo snel mogelijk een afspraak. Bankgaranties beschikbaar bij elke betaling. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Mazarrón Bay is ook de ideale setting om te genieten van tal van watersporten zoals zeilen, sportvissen en duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden van de baai van Mazarrón zijn bekroond met de blauwe vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia strand, Bolnuvo strand, Castellar strand, Nares strand en Rihuete strand ....
 

Snelle Opsomming

Prijs  €149,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom ALAM46
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.