Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: BOL34

Duplex met 3 slaapkamers te koop

Bolnuevo Murcia Spain 30875

€ 149,000 + BTW


m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

Deze woning met adembenemend uitzicht op zee en bergen, is een leeg doek, dat U kunt decoreren zoals U zelf wilt en hier Uw eigen droomhuis van maken. Nieuwbouw top kwaliteit villa met drie verdiepingen, lage onderhoudskosten, bestaande uit drie slaap-, twee bad-, woonkamer, keuken en met dubbele beglazing.

Halfvrijstaande villa gelegen in een onvolprezen zone van Bolnuevo, met de perfecte mediterraan klimaat, die profiteert van hoge temperaturen in de zomer en gematigde voor de rest van het jaar.

Deze onlangs hervormde woning van hoge kwaliteit bestaat uit 3 verdiepingen, met een zeer lage onderhoudskosten. Villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, salon, eetkamer, keuken en dubbele beglazing. Terrassen met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

De woning is een leeg doek en daardoor kunt U Uw eigen droomhuis creëren.

Voor dat U de woning betreedt, is er een terras. Hier vandaan kunt U de binnenkant van de villa zien en kunt U de grootte en open plan indeling van de woonkamer, eetkamer en keuken waarderen. Door de ramen met dubbele beglazing, komt veel licht naar binnen.

Het gedeelte waar de keuken moet komen is al betegeld en alle leidingen voor het keukenapparatuur zijn al geplaatst. Hiermee rekening houdend voor afwasmachine en al het andere.

Verder op de begane grond, waar de keuken, woonkamer en eetkamer zijn, heeft U ook een kleine berging onder de trap. Ook op deze verdieping is een badkamer met douche, en een slaapkamer die deuren heeft die U rechtstreeks leiden tot een terras van 25m2 met uitzicht op zee en bergen. Hier kunt u genieten van de zon en bijvoorbeeld heerlijk buiten eten.

U komt op de 1e verdieping door middel van een marmeren trap met een roestvrij stalen reling. Hier heeft U 2 ruime en lichte slaapkamers met ingebouwde kasten en ook nog een badkamer, compleet met ligbad.

Op de tweede verdieping vinden we een dubbel terras met een bijkeuken of U kunt hier een kantoor, spelletjes/hobbykamer, enz van maken.

In alle kamers van deze woning zijn er al aansluitingen voor een air conditioner geplaatst.

Zonder twijfel is dit een woning die u zou kunnen verwerven als een zakelijke onderneming heeft of gewoon heerlijk wilt wonen, te ontspannen en te genieten van het mediterrane klimaat. Bolnuevo is een heerlijke thuisbasis om de mooiste stranden en baaien van het gebied te ontdekken.
 

Snelle Opsomming

Prijs € 149,000 + BTW
Oppervlakte eigendom m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom BOL34
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.