Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALCO10

Duplex met 3 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €149,900 + Belasting


118 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 0 BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

Nieuwe constructie. SLECHTS TWEE OVER. 86m2 gebouwd herenhuis. Perceelgrootte van 118m2. Verdeeld over drie verdiepingen. 3 slaapkamers en 2 badkamers. OP LOOPAFSTAND van stranden en lokale voorzieningen. Start bouw in september 2021. Geschatte oplevering in mei 2022. Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak je dromen waar! Nieuwbouw herenhuizen met privétuinen - nog maar één over!! De werkzaamheden starten in september 2021 en de geschatte oplevering is voor mei 2022. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog het definitieve huis!!
Dit herenhuis met centraal terras bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers. De bouwgrootte is 86m2 en het huis staat op een perceel van 118 m2 met tuin. Beide hoekpercelen villa's zijn reeds gereserveerd. 


Er is er nog maar één over, een herenhuis van 86m2 gebouwd en 118 m2 tuin. Verdeeld over drie verdiepingen, evenals de drie slaapkamers en twee badkamers, zal het huis ook een woonkamer en keuken hebben. Het pand zal een afwerking van topkwaliteit hebben en de badkamer zal worden uitgerust met sanitaire artikelen van het merk ROCA. Omdat het een nieuwbouw is, heb je de mogelijkheid om je huis aan te passen. 


Deze moderne gezinswoningen worden gebouwd op slechts een paar meter van de boulevard en het strand van La Rihuete in de urbanisatie El Alcolar.
El Alcolar is een woonwijk van Puerto de Mazarrón, dicht bij de wijk El Alamillo, winkelcentra en het nieuwe winkelcentrum Mazarrón Park. Het is een woonwijk met een mix van fulltime bewoners en eigenaren van vakantiehuizen. Een populair gebied voor alle leeftijdsgroepen vanwege de nabijheid van scholen en alle voorzieningen. De haven van Mazarrón heeft een aantal prachtige stranden waar u kunt genieten van watersporten en de strandbars.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben de plattegronden en het specificatieblad tot uw beschikking en kunnen u helpen uw Spaanse droom te verwezenlijken. 


Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, aangezien het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn. Talloze stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het baden en hun diensten.


De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand en Rihuete-strand. 

Snelle Opsomming

Prijs  €149,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 118 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom ALCO10
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  New Build Property
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences