Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM10

Duplex met 3 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €149,995 + Belasting


146 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 0 BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

Rijtjeshuis met drie verdiepingen. Voorterras en achterterras. VOLLEDIG GEMEUBILEERD. 110m2 eigendom. Zit op een perceel van 146 m2. Aluminium luiken. Vliegenhorren. Log-brander. Intercom. Drie slaapkamers. Twee badkamers. Bijkeuken. Breed overdekt balkon. Op loopafstand van het strand en voorzieningen. Gelegen in Bahia, Puerto de Mazarron.

Geschakelde woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over drie verdiepingen met een terras aan de voorzijde en een patio aan de achterkant, is VOLLEDIG GEMEUBILEERD en ligt op een perceel van 146m2. De eigenschap is 110m2, is in perfecte staat en ligt op slechts een paar minuten afstand van de stranden van de baai van Mazarrón.

Op de begane grond is er een woonkamer die is uitgebreid met een deel van het terras aan de voorzijde, een kleine berging, een badkamer met douche en een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur en veel opbergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken die weer toegang geeft tot de ruime achterpatio.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en licht. De grootste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en heeft toegang tot een afgesloten balkon. De andere slaapkamer is momenteel in gebruik als kleedkamer met wastafel en heeft tevens een inbouwkast. De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor en heeft toegang tot een kleine ruimte voor opslag en het afgesloten balkon. Vanuit deze slaapkamer leidt een deuropening naar de derde verdieping.

Op de derde verdieping, momenteel in gebruik voor opslag, bevindt zich een grote open ruimte. Dit kan gemakkelijk worden omgezet om nog twee slaapkamers te bieden, of zelfs een zelfstandig appartement creëren door het dak omhoog te brengen.

Alle ramen hebben horren en moderne, witte aluminium luiken om de hete zomerzon buiten te houden en er is een houtkachel om de kou weg te houden in de koudere maanden.

Het voorterras is zeer ruim met ruimte om een privézwembad te installeren; momenteel wordt het gebruikt voor het parkeren van de auto. Er is ruimte om uw eigen tuin aan te leggen als u dat wilt.

Deze accommodatie valt op door zijn perfecte locatie, aangezien het zich in een van de beste wijken bevindt, op slechts een paar minuten van alle lokale voorzieningen en niet te vergeten de prachtige stranden.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand en Rihuete-strand.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, aangezien het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden in de baai van Mazarron zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €149,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 146 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom PDM10
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences