Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: NED468i

3 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Alhama De Murcia, Murcia, Spain

 €149,995 + Belasting


250 m2
3 Slaapkamers 3 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

PRACHTIGE vrijstaande villa in Neptuno-stijl. 3 slaapkamers. 3 badkamers. AIRCONDITIONING. Solarium op het dak. ZWEMBAD. Pelletbrander. SERRE. Klein ONDERBOUW. Ongemeubileerd. OPRIJWEG.

Een goed voorbeeld van een woning in Neptuno-stijl met 3 slaapkamers en 3 badkamers, met een eigen zwembad, onderbouw voor opslag, op een gemakkelijk te beheren perceel met extra opritten voor de terrassen buiten.

De begane grond bestaat uit een grote open veranda met moderne getinte ramen, waardoor er een grote serre is ontstaan waar het hele jaar door van genoten kan worden. De voordeur leidt naar de entreehal met ingebouwde kleerkast / kast, ideaal om jassen op te hangen. De grote woonkamer heeft een moderne pelletbrander, die de originele open haard vervangt, plus een plafondventilator, en er valt veel natuurlijk licht de kamer binnen. Een boog leidt naar de lichte, lichte, moderne eetkamer met airco. Een volgende boog leidt u naar de volledig ingerichte bijgewerkte keuken met veel houten werkbladen en opbergkasten. Een achterdeur geeft toegang tot een terras om buiten te dineren en het zwembad.

Ook op de begane grond en toegankelijk via een boog, die uitkomt in de woonkamer, is een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een grote en-suite badkamer. Er is een ligbad en een hoofddouche met glazen douchedeuren. Er is ook een tweede tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een familiedouche / gastentoilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

De eerste verdieping is toegankelijk via de keukendeur, via een buitentrap die is bedekt met een stenen constructie. De eerste verdieping heeft een ruime tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en airconditioning, en de tweede en-suite badkamer, compleet met ligbad. Het grote solarium op het dak is bereikbaar via openslaande deuren vanuit de slaapkamer. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de omliggende bergen.

De villa ligt op een onderhoudsarm hoekperceel van 250M2. De buitenruimte is aan de zij- en achterkant volledig betegeld, ook rond het zwembad, en de oprit is afgezet met een laagbouwmuur. Er is een niervormig zwembad van 6x3 en de grensmuren zijn verhoogd voor extra privacy. Er is een eethoek in de buitenlucht met prieel en extra opslagruimtes aan de achterzijde van het pand.

Deze mooie villa is goed verzorgd en heeft nieuwe vloertegels op de begane grond, evenals een aantal andere upgrades, zowel binnen als buiten, inclusief rolstoeltoegangshellingen op de terrassen buiten.

De woning is gelegen in een rustige buurt van Camposol.

Snelle Opsomming

Prijs  €149,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 250 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
ID eigendom NED468i
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Kitchen Equipped
  •  SecuritUitgeruste keukeni>

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences