Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: NED461

3 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

€169,995  €159,995 + Belasting


600 m2
3 Slaapkamers 3 Badkamer 124 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

HOEKPERCEEL. VRIJSTAANDE villa in Neptuno stijl met 3 slaapkamers en 3 badkamers (waarvan 2 EN-SUITE). ZWEMBAD. Grote oprit. SERRE. Gemeubileerd. AIRCONDITIONING. Houten tuinhuisje. Water op zonne-energie. ZUID-gerichte woning.

Deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een ZUIDELIJK HOEKPERCEEL met een eigen zwembad.

Het terras vooraan is beglaasd waardoor een serre ontstaat die momenteel wordt gebruikt als extra zitkamer. De voordeur geeft op een kleine entreehal met een ingebouwde kast, ideaal voor het ophangen van jassen en het opbergen van apparatuur.

De grote woonkamer heeft een open haard en airconditioning. Een boog leidt naar de eetkamer en verder naar de ruime keuken. Er is voldoende werkplaats en opbergruimte voorzien, en alle keukentoestellen zijn inbegrepen. Een achterdeur geeft uit op de tuin.

Een boog vanuit de woonkamer leidt naar een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een volledige en-suite badkamer. Verder is er een tweede dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een grote familie badkamer met douche. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

De eerste verdieping is toegankelijk via een buitentrap aan de achterdeur. Hier bevindt zich de derde dubbele slaapkamer met een en-suite badkamer. Er is voldoende bergruimte door ingebouwde kasten. Momenteel staat er een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed in deze kamer. Openslaande deuren leiden naar het solarium van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

De villa ligt op een hoekperceel van 600m2 en vanuit de serre heeft u zicht op het zwembad van 8x4m. De tuin is volledig aangelegd. Er is een grote, brede oprit en een verdere kleinere oprit voor het parkeren van voertuigen. Verder is er een prieel bij de keuken en er is een houten schuur gebouwd voor verdere opslag.

De woning is gelegen in een rustige omgeving op de altijd populaire Residential Camposol Golf Development, die profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan lokale voorzieningen.

Camposol ligt op slechts 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De internationale vlieghaven van Murcia-Corvera ligt op minder dan 30 minuten rijden en ongeveer een uur naar Alicante.
 

Snelle Opsomming

Prijs €169,995  €159,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 600 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
ID eigendom NED461
Gebouwde oppervlakte 124
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Brandmelders

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences