Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: NED463

3 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Calle Nogales, 1764, D4

€ 225,000 + BTW


800 m2
3 Slaapkamers 3 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Property Description

PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA met 3 slaapkamers en 3 badkamers (2 EN-SUITE). ZUID gericht. HOEKperceel. AIRCONDITIONING. Alarm systeem. SERRE. SOLARIUM op het dak met een geweldig uitzicht. BUITENKEUKEN EN BAR. ZWEMBAD. Open terras. Onderbouw voor opslag. OPRIT met elektrische poorten. Gemeubileerd.
 

Een prachtige woning met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een serre, voorzien van airconditioning. Dit hoekperceel met prachtig uitzicht heeft als extra bonus een fantastische buitenkeuken en bar met uitzicht op het mooie zwembad.

De woning ligt op een zuidelijk gericht hoekperceel. De serre heeft dubbele beglazing en kijkt uit op de tuin en het zwembad. De voordeur leidt direct naar de gezellige woonkamer. Achter de voordeur is er een handige ingebouwde kast. De grote woonkamer is voorzien van een openhaard en geniet van veel natuurlijk licht. Een boog leidt naar de eetkamer en verder naar de volledig ingerichte keuken die voorzien is van veel kastruimte en voldoende werkbladen. Er is een waterfiltersysteem geïnstalleerd en er is een veiligheidsdeur aan de achterzijde.

Een andere boog in het salon leidt naar een slaapkamer met ingebouwde kasten, een plafondventilator , airconditioning en een en-suite badkamer. Er is een ligbad en een douche met glazen douchescherm. Verder is er een tweede dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en een plafondventilator. De familiebadkamer heeft een douche.

Een buitentrap aan de achterdeur van de keuken, leidt naar de derde slaapkamer op de bovenverdieping. Deze slaapkamer heeft inbouwkasten en airconditioning, evenals een en-suite badkamer met bad en douche. De vloertegels zijn vernieuwd in deze badkamer. Het grote solarium op het dak is bereikbaar via openslaande deuren vanuit de slaapkamer of er is toegang aan de zijkant als u niet in deze kamer wilt komen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

De villa ligt op een groot hoekperceel van 800m2. De verhoogde tuinmuren zorgen voor extra privacy. Er is veel buitenruimte, waaronder het 8x4 zwembad en het omliggende betegeld terras om te genieten van de Spaanse zon. Er is een overdekt terras met een fantastische buitenbar en keuken. Er is een helling gebouwd van de oprit naar de keuken die wordt gebruikt als oefenruimte voor golf. Er is een betegelde toegang voor voetgangers en een aparte oprit met een elektrische poort. De tuin is beplant met een aantal struiken en fruitbomen. De villa heeft een onderbouw die momenteel wordt gebruikt voor opslag. Dit is een fantastisch huis.
 

Quick Summary

Price € 225,000 + BTW
Property Size 800 m2
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Property Id NED463
Built Area
Status Te Koop
Property Vrijstaande Villa

Features

 • Piscine privée
 • Climatisation
 • Solarium
 • Terrasse Ouverte
 • Pièce de stockage
 • Conservatoire
 • Sous-construction
 • Terrasse couverte
 • En Suite
 • Cheminée
 • Stationnement hors route

Floor Plans

image

Energy Efficiency Rating

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.