Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: NED467

3 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Urb. Camposol, Sector D, Mazarrón, 30875, Murcia

€ 189,995 + BTW


600 m2
3 Slaapkamers 3 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Property Description

PRACHTIGE vrijstaande villa in Neptuno Rubi stijl. 2 slaapkamers en 2 badkamers. Apart appartement met 1 SLAAPKAMER en 1 BADKAMER in de onderbouw. ZWEMBAD. Groot perceel. AIRCONDITIONING. Open haard. DAKTERRAS met een prachtig uitzicht. Parking. Gemeubileerd.

Mooie villa in Neptuno Rubi stijl villa met recent geïnstalleerd zwembad, enorme onderbouw waarvan een deel is omgebouwd tot extra zelfstandige accommodatie, een prachtig uitzicht en airconditioning.

De villa bestaat uit een groot overdekt terras dat uitkijkt op het zwembad. Sommigen kiezen ervoor om dit te beglazen tot een serre waardoor een extra zitkamer gecreëerd wordt. De voordeur komt uit in de ruime zitkamer met open haard en een grote plafondventilator. Een boog leidt door naar de ingerichte eetkamer. De airconditioning unit in de eetkamer houdt de eetkamer en de lounge koel tijdens de warme zomerdagen. Een verdere boog gaat door naar een volledig ingerichte keuken, met alle keukenapparatuur inbegrepen. Er is een grote hoeveelheid werkbladen en opbergkasten. Een andere boog vanuit de woonkamer, geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamers. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten, airconditioning en een grote ensuite badkamer. De tweede slaapkamer heeft veel opslagruimte door de ingebouwde kasten en er is airconditioning. De familiebadkamer heeft een douche.

Aan de achterdeur bevindt zich een buitentrap die naar het dakterras leidt.

De grote onderbouw is omgebouwd tot een mooi appartement met een slaapkamer en een badkamer. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Er is ook extra opslagruimte.

De villa staat op een ruim perceel van 600m2 en de tuinmuren zijn verhoogd voor extra privacy. Er is zowel een voetgangerspoort als een dubbele poort voor voertuigen. De buitenruimte is volledig betegeld. Een boord bepland met struiken en fruitbomen loopt langs een kant van de buitenruimte. De overige aangelegde tuin is bedekt met siergrind waardoor de tuin zeer onderhoudsvriendelijk is. De talrijke volgroeide struiken en planten versterken het karakter van deze woning. Het bubbelbad wordt overdekt door een houten gazebo. Het verhoogde en betegelde terras zou de perfecte zomerkeuken met buitenbar kunnen worden. Het 8x4 zwembad, dat onlangs werd aangelegd, ligt op een verhoogd betegeld terras. Naast het zwembad is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.

De woning is gelegen op Camposol.
 

Quick Summary

Price € 189,995 + BTW
Property Size 600 m2
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Property Id NED467
Built Area
Status Te Koop
Property Vrijstaande Villa

Features

 • Parking privé
 • Piscine privée
 • Climatisation
 • Solarium
 • Terrasse Ouverte
 • Pièce de stockage
 • Sous-construction
 • Terrasse couverte
 • En Suite
 • Cheminée
 • Appartement d'invité
 • Jacuzzi

Floor Plans

image

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.