Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALE07

Landhuis met 4 slaapkamers te koop

Aledo, Murcia, Spain, 30859

€179,995  €150,000 + Belasting


1000 m2
4 Slaapkamers 2 Badkamer 200 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Landhuis. 4 slaapkamers. 2 badkamers. Verhoogd perceel van 1.000 m2. Adembenemend BERGZICHT. Omgebouwde garage. SERRE. Rustige locatie. Ruime parkeergelegenheid. Opgewaardeerde badkamer. Gelegen in Aledo.

Een prachtig landhuis van 200 m2 met een verbouwde garage. Het hoogste niveau heeft drie slaapkamers en een badkamer met een bovengronds ZWEMBAD en veel buitenruimte op een groot perceel, gelegen in Aledo, Murcia. Deze woning is gelegen op een verhoogd perceel van 1.000 m2 dat is omheind en biedt een prachtige onderhoudsarme tuin met grind en veel bomen en struiken. Deze accommodatie biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en het platteland en ligt dicht bij het dorp zelf.

Bij het betreden van het pand heeft u een betonnen oprit met ruimte om een carport te plaatsen of een garage toe te voegen.

Er is een omgebouwde garage onder het pand, een geweldig apart bijgebouw voor gasten, bestaande uit een open woon / eetkamer / keuken, een bijkeuken, een slaapkamer en een doucheruimte die ook handig is voor het zwembad.

Het overdekte terras dat uitkijkt op de tuin en de bergen is beglaasd met mooie grote schuiframen. Dit is een zeer rustige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Bij binnenkomst in het huis hebben we de ruime open inkomhal die u naar de grote open woon- en eetkamer brengt met een houtkachel en een plafondventilator. Er is ook een grote keuken in landelijke stijl met een gasboiler en een deur van hier leidt naar een terras om buiten te dineren. Vanaf hier zijn er trappen naar beneden naar de tuin en naar de oprit.

Vanuit de woonkamer hebben we een gang die u naar de drie slaapkamers brengt, allemaal met inbouwkasten en plafondventilatoren. De badkamer is volledig opgewaardeerd met een grote inloopdouche.

Buiten is er de mogelijkheid om een zomerkeuken met barbecue en een grote houten pergola te creëren, zodat u uitkijkt op de bergen. Dit zou een geweldige zithoek zijn om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je geniet van die mediterrane levensstijl en de frisse berglucht inademt.

Een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om de accommodatie en het uitzicht naar buiten en de aangeboden ruimte te waarderen.

Aledo's locatie in het natuurpark Sierra Espuña betekent natuurlijk dat Aledo zich in een gebied van grote landschappelijke schoonheid bevindt, waar natuurliefhebbers die het gebied bezoeken zeker van zullen genieten.

Snelle Opsomming

Prijs €179,995  €150,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 1000 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2
ID eigendom ALE07
Gebouwde oppervlakte 200
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Kitchen Equipped
  •  Garage Available
  •  Onderbouw beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences