Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALAM57

Vrijstaande villa met 4 slaapkamers Te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30868

€279,000  €259,000 + Belasting


200 m2
4 Slaapkamers 2 Badkamer 143 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

VRIJSTAANDE strandvilla. 4 slaapkamer. 1 badkamer. 1 toilet. VERWARMD ZWEMBAD 4x3m2. Alarmsysteem. ZONNEPANELEN voor elektra en water. Grote KELDER. Off-road parking met carport. AIRCONDITIONING EN CENTRALE VERWARMING OP GAS. Volledig gemeubileerd. UITZICHT OP ZEE EN BERGEN.

EEN FANTASTISCHE villa aan de kust, op slechts enkele minuten van het strand en wordt geleverd met een verwarmd privézwembad van 4x3m2, warme en koude airconditioning, centrale verwarming op gas en een fotovoltaïsch systeem op zonne-energie, waardoor de elektriciteits- en waterrekening worden verlaagd.

Deze strandvilla heeft 4 slaapkamers, een familiebadkamer en een toilet beneden. Het pand bevindt zich op een perceel van ongeveer 200m2, verdeeld over twee verdiepingen plus het daksolarium. Het is ook volledig ingericht met een open keuken met granieten werkbladen, off-road parking en dicht bij de lokale voorzieningen en de plaatselijke stranden. Gelegen in EL ALAMILLO, een gebied waar momenteel veel vraag naar is.

Bij binnenkomst hebben we een hal met toegang tot de open woonkamer, eetkamer en keuken. Vanuit de keuken hebben we toegang tot het afgeschermde overdekte terras waar we de bijkeuken, opslag en een trap naar beneden hebben naar de kelder. Ook op dit niveau hebben we een slaapkamer met airconditioning, een toilet en een pantry.

Een interne trap brengt u naar de tweede verdieping waar we nog eens drie slaapkamers en een familiebadkamer hebben. De hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten, airconditioning en openslaande deuren naar een terras met prachtig uitzicht op zee en de bergen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming op gas in de hele villa.

De interne trap brengt u naar het dakterras dat wederom een prachtig uitzicht op zee en de bergen biedt.

Het souterrain, dat toegankelijk is via het overdekte terras, is volledig betegeld en voorzien van airconditioning en centrale verwarming waardoor dit een geweldige "speelkamer" is of kan worden gebruikt als kantoor of extra woonruimte.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijk is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón hebben de Blauwe Vlag gekregen dankzij de kwaliteit van hun baden en hun diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares & Playa de Rihuete...

Snelle Opsomming

Prijs €279,000  €259,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 200 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2
ID eigendom ALAM57
Gebouwde oppervlakte 143
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

 •  Zwembad beschikbaar
 •  Parkeergelegenheid beschikbaar
 •  Internet beschikbaar
 •  Tuin beschikbaar
 •  Gemeubileerde woning
 •  Airconditioning beschikbaar
 •  Verwarming beschikbaar
 •  Terras beschikbaar
 •  Strand in de buurt
 •  Zeezicht
 •  Kitchen Equipped
 •  SecuritUitgeruste keukeni>
 •  Solarium beschikbaar
 •  Onderbouw beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences